Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
8. listopadu 2022 19:39
Čas čtení 0:58

Muž jedl každý den celé pečené kuře, výzva trvala 40 dní

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Muž jedl každý den celé pečené kuře, výzva trvala 40 dní
Zdroj: Rawpixel/volně k užití

Alexander Tominsky známý jako Rotisserie Chicken Guy svou výzvou zaujal desetitisíce lidí na sociálních sítích.

Američan Alexander Tominsky se za pouhých čtyřicet dní stal internetovou celebritou. Pomohla mu k tomu zajímavá výzva. Rozhodl se, že každý den po dobu čtyřiceti dní sní sám celé kuře pečené na rožni. Zatímco před vyhlášením této výzvy měl tento číšník z Filadelfie asi čtyři sta sledujících, po dokončení výzvy jejich počet stoupl na téměř čtyřicet tisíc.

Hrdina, kterému nejde nefandit

Poslední kuře snědl Tominsky v neděli. Misi splnil dokonce za přihlížení fanoušků a fanynek, kteří mu aplaudovali při každém soustu. Nechyběl ani červený koberec. Serveru Vice se novodobého internetového hrdinu dokonce povedlo vyzpovídat.

Jak ho vůbec výzva napadla? „Prostě jsem jednoho dne snědl celé kuře a pak jsem se cítil moc dobře. Přišlo mi to správné. Dělal jsem to nejdřív pro sebe. Asi po deseti dnech jsem měl pocit, že to má takovou sílu a že je v tom něco elektrizujícího, tak jsem se rozhodl, že to začnu sdílet se světem,“řekl.

2. května 2024 15:42 Čas čtení 0:57 Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie

Podle Tominského se staly jeho příspěvky populárními kvůli pozitivní energii, kterou předávaly. „Jedí lidé? Jedí, takže se s tím mohou ztotožnit. Je to prostě pozitivní věc, která nikomu neubližuje,“ uvedl.

Zatímco první kuřata jedl sám, poslední den se přišlo podívat pět set lidí. Muž kvůli tomu dokonce rozvěšoval letáky. Žádnou další výzvu už prý ale dělat nebude. „Už si nikdy nebudu hrát s jídlem! Budu jíst jen proto, abych byl naživu,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse