Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Šnajdrová
10. listopadu 2022 17:18
Čas čtení 0:43

Jiří Ovčáček poprvé promluvil o svatbě: Vzájemně jsme si z lásky před dobrým Bohem udělili svátost manželství, je to velká radost

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Jiří Ovčáček poprvé promluvil o svatbě: Vzájemně jsme si z lásky před dobrým Bohem udělili svátost manželství, je to velká radost
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky/volně k použití

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček odmítl spekulace, že jde o účelový sňatek. Tvrdí, že se ženil z lásky.

V pondělí jsme tě informovali o tom, že se prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček oženil. Manželství podle Blesku stvrdil se ženou z Ukrajiny, se kterou se znal teprve od jara tohoto roku. Lidé tak začali spekulovat o tom, zda se nejedná o účelový sňatek, ale Ovčáček toto obvinění odmítá. Dvojice se miluje a vzala se z čisté lásky, uvedl prezidentův mluvčí pro Život v Česku.

7. listopadu 2022 13:47 Čas čtení 0:39 Jiří Ovčáček se podle serveru Blesk oženil. Miloš Zeman se o něj bude muset začít dělit Jiří Ovčáček se podle serveru Blesk oženil. Miloš Zeman se o něj bude muset začít dělit

Zpravodaj Blesk v pondělí přinesl informaci, že se prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček oženil. Svatba se měla konat o víkendu v kostele v pražských Záběhlicích, kde si měl Ovčáček vzít ženu z Ukrajiny, s níž se seznámil teprve na jaře tohoto roku. „Byl to obřad v úzkém kruhu nejbližších přátel,“ uvedl anonymní zdroj blízký Hradu. 

Prezidentův mluvčí nyní prolomil mlčení a své vyjádření poskytl webu Život v Česku. V SMS zprávě napsal, že si partnerku vzal z lásky, a odmítl spekulace veřejnosti o tom, že jde o účelový sňatek.

„Vzájemně jsme si z lásky před dobrým Bohem udělili svátost manželství, je to velká radost. Děkujeme za četná a krásná přání z celé republiky i z Ukrajiny. Bůh všem žehnej,“ uvedl Ovčáček. 

Domů
Sdílet
Diskuse