Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2022 13:47
Čas čtení 0:39
Tereza Šnajdrová

Jiří Ovčáček se podle serveru Blesk oženil. Miloš Zeman se o něj bude muset začít dělit

Jiří Ovčáček se podle serveru Blesk oženil. Miloš Zeman se o něj bude muset začít dělit
Zdroj: ČTK/Kamaryt Michal
NEWS JIŘÍ OVČÁČEK ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Prezident Miloš Zeman již nemá svého mluvčího sám pro sebe. Dělit se o něj bude muset s jeho novou chotí.

Prezident Miloš Zeman již nemá svého mluvčího Jiřího Ovčáčka sám pro sebe. Dělit se o něj bude muset s jeho novou chotí, informuje server Blesk. Ovčáček se měl podle informací Blesku oženit v pátek, a to v kostele. Se svojí partnerkou se seznámil na jaře tohoto roku. 

Doporučeno
Petr Pavel v novém předvolebním průzkumu vítězí. V prezidentské volbě by porazil Babiše, Nerudová by skončila třetí Petr Pavel v novém předvolebním průzkumu vítězí. V prezidentské volbě by porazil Babiše, Nerudová by skončila třetí 7. listopadu 2022 8:43

„Byl to obřad v úzkém kruhu nejbližších přátel,“ sdělil pro Blesk zdroj blízký Hradu. Informaci pak potvrdil také další nezávislý zdroj, který chtěl zůstat v anonymitě. 

Refresher se snažil s Jiřím Ovčáčkem spojit přes SMS zprávu, avšak prezidentův mluvčí nereagoval.

Důvodem může být, že si podle Blesku vzal v práci dovolenou a spolu s novou chotí odjeli na svatební cestu po Česku. Ovčáčkova rodina se nerozrostla pouze o novou ženu, s níž se mluvčí seznámil na jaře tohoto roku, ale také nevlastního syna v předškolním věku.

Miloš Zeman se tak o svého nejbližšího bude muset začít dělit s dalšími dvěma osobami. O svatbě však prý věděl a podporoval ji. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jiří Ovčáček (@jiri.ovcacek)

Domů
Sdílet
Diskuse