Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
21. listopadu 2022 7:36
Čas čtení 0:46

Pohřešuje se Erika Bugošová. Poznáváš ji?

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Pohřešuje se Erika Bugošová. Poznáváš ji?
Zdroj: Policie ČR

Policie pátrá po patnáctileté Erice Bugošové. V případě informací volej linku 158.

Policie pátrá po pohřešované Erice Bugošové z Plzeňska. Informuje o tom na Twitteru. Podle policie se patnáctiletá Erika nevrátila domů a nyní i vyšetřující žádají veřejnost o pomoc. Pokud máš o Erice jakékoliv informace, obrať se na linku 158.

„Neviděli jste někde tuto dívku? Pohřešovaná je z Plzně a nevrátila se domů. Pátráme po ní,“ napsala policie v nedělních večerních hodinách na Twitter. Podle popisu se Eričino zdánlivé stáří pohybuje mezi osmnácti a devatenácti lety a je vysoká mezi 176 a 180 centimetry. Dívka není ozbrojená ani jinak nebezpečná.

pohřešovaná, erika bugošová
Zdroj: Policie ČR

Další popis se v databázi pátrání po osobách nevyskytuje. Při pátrání může být nápomocná fotografie, na které je kromě základního popisu patrné, že má patnáctiletá dívka hnědé oči a vlasy. Jiné informace k dispozici nejsou.

Pokud se s Erikou setkáš, víš, kde by se mohla pohybovat, nebo o ní máš jakékoliv jiné informace, kontaktuj policii na lince 158.

Domů
Sdílet
Diskuse