Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2022 13:32
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

Do Česka přijedou The 1975. Kapela si zahraje na Rock for People

Do Česka přijedou The 1975. Kapela si zahraje na Rock for People
Zdroj: Rock for People/propagační materiál
NEWS HUDBA KONCERTY ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

The 1975 budou třetím headlinerem příštího ročníku Rock for People.

Zdá se, že nadcházející ročník hudebního festivalu Rock for People bude mít opravdu co nabídnout. Organizátoři odhalili třetího headlinera festivalu, kapelu The 1975. Jako hlavní hvězdy se tak postaví vedle v první fázi představených Muse a Slipknot. Pořadatelé o tom informovali v tiskové zprávě.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš Freddieho Mercuryho? Otestuj se KVÍZ: Jak dobře znáš Freddieho Mercuryho? Otestuj se 24. listopadu 2022 10:35

Čtvrtého headlinera oznámí organizátoři v rámci „adventního kalendáře“, kdy od 1. do 24. prosince budou každý den představovat jednu kapelu, interpretku nebo interpreta z programu. Podle nich bude letošní ročník největší a nejdražší v historii celého festivalu. 

Kromě čtyř hlavních kapel totiž přijede i řada dalších známých jmen. Těšit se můžeš třeba na Billy Talent, Hollywood Undead, Architects nebo Nothing But Thieves. Českou scénu zastoupí například Hentai Corporation nebo I Love You Honey Bunny.

The 1975 se se svými alby pravidelně umísťují na vrcholných příčkách britských i amerických hitparád. V roce 2020 si kapela vysloužila i nominaci na cenu Grammy za nejlepší rockový song. „Rýsuje se nám hodně nabitý ročník, takový, který tu ještě nebyl,“ komentuje lineup ředitel festivalu Michal Thomes.

Festival Rock for People proběhne 8.–11. června příštího roku v hradeckém Parku 360. Vstupenky se momentálně prodávají za 3490 Kč v síti GoOut. V současnosti, více než půl roku před festivalem, je vyprodáno už 70 % vstupenek.

Domů
Sdílet
Diskuse