Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Ahoy Career. 
13. prosince 2022 12:00
Čas čtení 3:12
Sponzorovaný obsah

Jedním z nejlepších měst pro nasbírání zkušeností ze zahraničí je Krakov. Přečti si, proč

Jedním z nejlepších měst pro nasbírání zkušeností ze zahraničí je Krakov. Přečti si, proč
Zdroj: Pexels/Buro Millennial
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nasbírat pracovní zkušenosti, osamostatnit se a vycestovat za prací mimo rodnou zemi je snem mnoha mladých lidí.

Nasbírat pracovní zkušenosti, osamostatnit se a vycestovat za prací mimo rodnou zemi je snem mnoha mladých lidí. Právě jsi dostudoval nebo se dlouho trápíš v zaměstnání, které tě vůbec nebaví? Stačí jedno rozhodnutí, úspěšný pohovor a vytoužená životní změna může být realitou. Práci v zahraničí, po níž toužíš, ti možná pomůže objevit agentura Ahoy Career, která ti po příchodu do nové země se vším pomůže.

Ahoj Career je mezinárodní společnost, kterou založili Češi a Slováci žijící v Polsku. Specializují se na poskytování náborových služeb pro známé světové korporace, které mají centrály v Polsku, ale své aktivity směřují na český a slovenský trh.

Zajímavá pozice v Krakově

Aktuálně nabízejí volnou pozici Digital Marketing Sales Representative v polském Krakově. Požadavky jsou jednoduché. Čeština by měla být tvým mateřským jazykem, angličtinu bys měl zvládat na úrovni B2 a základní znalosti z oblasti digitálního marketingu bys měl mít v malíčku. Velkým plusem jsou také předchozí zkušenosti s Google Ads, avšak nejsou podmínkou. Pro tohoto zaměstnavatele je totiž mnohem podstatnější analytické a kreativní myšlení, dobré komunikační dovednosti, organizace práce či rychlá přizpůsobivost na změny.

Myslíš, že se na tuto pozici hodíš? Potom bys o ní měl vědět všechno. Zmíníme, že i když tato práce není přímo pro Google, v případě, že uspěješ, budeš s touto firmou úzce propojen. Budeš totiž zaměstnán ve společnosti, která pro Google pracuje a outsourcuje pro něj různé činnosti.

Chci to zkusit

Proč zrovna Krakov?

Možná se ptáš, proč vyrazit zrovna do polského Krakova. A my ti dáme hned několik důvodů. Začneme tím, že nabízí široké možnosti vzdělávat se v oboru, který tě zajímá. Funguje tam Meetup, což je platforma, která pomáhá lidem v zahraničí vytvářet komunity, a tím rozvíjet svůj business, vzdělávat se, ale také si hledat přátele. Jen v rámci Meetup se v Krakově koná velké množství přednášek a seminářů, kde si najdeš inspiraci i kamarády.

Nudit se tam ale nebudeš ani ve volném čase. Můžeš vyrazit na jednu z mnoha kulturních akcí objevovat krakovskou hudební scénu, poznávat místní kulturu v muzeích nebo vyrazit na divadelní představení či do kina. Všechny druhy zábavy najdeš přehledně sepsané zde.

ahoy career, krakov
Zdroj: Ahoy Career

Zážitkem pro tebe bude ale už jen procházka po městě. Za vidění stojí historické centrum, královský hrad Wawel nebo tržnice Sukiennice, kam se můžeš vydat nejen za zajímavou architekturou, ale také na nákupy a kávu. Přibližně 15 kilometrů od Krakova se také nachází jedna z největších turistických atrakcí Polska, solný důl Wieliczka.

Okolí Krakova tě nezklame, ani pokud jsi spíš na přírodu než město. Je plné skalnatých dolin, které vybízejí k procházce, i přírodních koupališť. Po městě se velmi snadno přemístíš pomocí městské hromadné dopravy, autobusů, vlaků, ale i po cyklostezkách.

V neposlední řadě tě určitě bude zajímat, jestli se v Krakově dobře najíš. A můžeme tě ujistit, že ano. V Krakově se nachází velké množství restaurací všech světových kuchyní, včetně té české. Takže když dostaneš chuť na dobrou svíčkovou s knedlíkem, stačí vyrazit třeba do restaurace U Jožina.

Navíc pokud rád cestuješ, určitě tě potěší i to, že krakovské letiště je plné levných letů. Peníze ale oproti životu v Česku ušetříš i v běžné dny, protože náklady na život v Krakově jsou podstatně nižší než v Praze nebo Brně.

ahoy career, krakov
Zdroj: Ahoy Career

Zkus si to představit

Zaujala tě pozice a život v Krakově? Jestli ano, tvým prvním krokem je poslat životopis a absolvovat pohovor. Pokud bys tuto pozici získal, hned na začátku by tě čekalo až šestitýdenní intenzivní produktové školení, které by ovšem nebylo poslední, protože v této oblasti se potřebuješ vzdělávat neustále. Postupně bys měl mít na starost portfolio klientů, přičemž tvým úkolem bude pomáhat jim co nejlépe pochopit nástroj Google Ads.

Rovněž bys hledal prostor pro zlepšení jejich kampaní, aby dosahovaly požadovaných výsledků. Budoval bys s nimi vztahy, spolupracoval s ostatními odděleními a analyzoval marketingové kampaně. Tato pozice je zkrátka směsí strategy consultingu a prodeje daných Google Ads products možností.

Popis pozice najdeš zde

Samé výhody

Práce na této pozici ti přinese řadu výhod. První je dobrý plat. Tvá měsíční odměna na této pozici bude totiž 47 000 Kč, přičemž tento plat doplní ještě odměny. Čeká tě i lákavý bonus za podepsání smlouvy či kvartální odměny. Není to ovšem jen o penězích. Zajímavé jsou i ty nefinanční výhody jako jazykové kurzy či multikulturní pracovní prostředí, jelikož v krakovské pobočce budeš mít kolegy 17 různých národností.

Všechny benefity:

● první smlouva je na rok
● finanční odměna 37 000 Kč za podepsání smlouvy
● kvartální prémie
● bonus k první výplatě ve výši 30 000 Kč
● flexibilní pracovní doba
● multikulturní pracovní prostředí
● produktová školení, která tě seznámí s produktem Google Ads
● jazykové kurzy
● soukromá zdravotní péče rozšířená o oční a zubní péči
● Multisport karta 

Zasnil ses po dočtení článku a představil sis, jak by tvůj nový život mohl vypadat? Tak nečekej a pošli životopis. Možná právě na tebe čeká životní změna, která začne atraktivní prací v Krakově.

pošli životopis
Domů
Sdílet
Diskuse