Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
7. prosince 2022 16:49
Čas čtení 0:33

Řidička se 3 promile v krvi v Pezinku nedokázala vylézt z příkopu. Pomocnou ruku jí nakonec podali policisté

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Řidička se 3 promile v krvi v Pezinku nedokázala vylézt z příkopu. Pomocnou ruku jí nakonec podali policisté
Zdroj: Polícia SR

Třiapadesátiletá žena se snažila dostat auto z příkopu zpět na silnici, ale neúspěšně.

Slovenští dopravní policisté byli v úterý ráno vysláni prověřit podezřelou jízdu auta na Okružní ulici v Pezinku. Policisté po příjezdu na místo už našli auto i řidičku v příkopu. Třiapadesátiletá řidička se jej snažila dostat ven, ale neúspěšně. O případu informovala policie na Facebooku. 

Po dechové zkoušce naměřili řidičce v krvi téměř 3 promile alkoholu. Podle jejich slov žena komunikovala těžko a nesrozumitelně a už na první pohled vypadala, že je pod vlivem alkoholu. Policisté řidičku na místě zadrželi a odvedli na příslušné policejní oddělení.

Policisté po sérii tragických událostí a odhalení alkoholu za volantem i nadále apelují na řidiče, aby za volant s alkoholem v krvi v žádném případě nesedali. „Opět apelujeme na řidiče, aby byli na cestách vůči sobě i dalším účastníkům silničního provozu zodpovědní a alkohol nebo jiné návykové látky před nebo během jízdy za žádných okolností nepožili.“

Domů
Sdílet
Diskuse