Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. prosince 2022 20:42
Čas čtení 1:04
Ondřej Jarůšek

Bitva hvězd! Gábor Boráros se pobije s Václavem Mikuláškem na největším turnaji roku

Bitva hvězd! Gábor Boráros se pobije s Václavem Mikuláškem na největším turnaji roku
Zdroj: Fabriq MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Gábor Boráros vs. Václav Mikulášek se potkají 30. prosince na turnaji Oktagon 38.

Očekávaný turnaj Oktagon 38, který proběhne 30. prosince v pražské O2 areně, dostal další velmi atraktivní zápas. Fanoušci na něm uvidí střet slovenské hvězdy Gábora Borárose s ostravským rebelem Vaškem Mikuláškem. Bojovníci se ale neutkají v MMA, které je jejich hlavní disciplínou, ale v boxu do 86 kilo, oznámila v neděli organizace Oktagon MMA.

Doporučeno
Nejšílenější MMA zápas roku? Podívej se na celý záznam titulové bitvy Kozma vs. Brito Nejšílenější MMA zápas roku? Podívej se na celý záznam titulové bitvy Kozma vs. Brito 11. prosince 2022 20:14

Borárosovi i Mikuláškovi se nedávno podařilo prolomit sérii proher. Slovenský oblíbenec vyhrál na debutovém turnaji nově vzniklé organizace Fabriq MMA, kde v prvním kole ukončil Řeka Roberta Oganesyana. Předtím měl v MMA tři porážky. Minulý rok se v boxu představil s rapperem Rytmusem.

Mikulášek měl v MMA čtyři prohry v řadě, na začátku prosince si však připsal důležitou výhru na turnaji Oktagon 37 s Petrem Bartoňkem. Letos v květnu také porazil v boxu Michala Kotalíka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Na turnaji se měla uskutečnit i odveta mezi šampionem Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou, kvůli zdravotním problémům „Terminátora“ k ní ale nedojde. Organizace jednala o několika náhradnících, včetně legendárního Nata Diaze, jednání ale nedospěla do úspěšného konce. Na turnaji tak nebude ani Patrik Kincl.

Poslední a zároveň největší akce tohoto roku však i přesto nabídne celou řadu atraktivních duelů. Mezi nimi například titulový zápas mezi Jonasem Mågårdem a českou bantamovou jedničkou Filipem Mackem. První zápas vyhrál dánský „Žralok“, který si věří na dominanci i v odvetě.

Kromě nich na turnaji Oktagon 38 uvidíme také rostoucí hvězdu Matěje Peňáze, který změří síly s dos Santosem. Ten stál za poslední prohrou slovenského ranaře Vlasta Čepa, o jehož střetu s Peňázem se již dlouho diskutuje. Pokud Peňáz zvítězí, jejich vzájemný zápas dostane o něco reálnější kontury.

Domů
Sdílet
Diskuse