Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Live Nation.
21. prosince 2022 10:45
Čas čtení 1:40
Sponzorovaný obsah

Maroon 5 vystoupí v Letňanech. Podívej se na podrobnosti o koncertu

Maroon 5 vystoupí v Letňanech. Podívej se na podrobnosti o koncertu
Zdroj: Live Nation
HUDBA KONCERTY MAROON 5
Uložit Uložené

„Girls Like You“, „Memories“ a další zásadní hity si můžeš poslechnout naživo už příští rok.

Maroon 5, držitelé ceny Grammy, oznámili na rok 2023 turné po Velké Británii a Evropě. Zastaví se také na několika festivalech, mezi něž patří například dánský Tinderbox nebo Main Square Festival ve Francii. Navštíví i Českou republiku, kde se fanouškům představí v rámci festivalu Prague Rocks na letišti Letňany. Zásadní hity i skladby z nového alba Jordi tam zahrají 21. června.

Maroon 5 patří nejen k nejvýraznějším umělcům dnešní pop music, ale řadí se také mezi největší hvězdy 21. století. Kapela si získala fanoušky i kritiky díky kombinaci rocku a R&B, kterou poprvé představila na svém debutovém albu Songs About Jane. Do dnešního dne dosáhla tato celosvětově proslulá losangeleská skupina tří cen Grammy, prodala přes 90 milionů alb, 550 milionů singlů po celém světě a získala zlaté a platinové desky ve více než 35 zemích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maroon 5 (@maroon5)

Kapela už odehrála přes 120 koncertů ve více než 20 státech, na které se prodalo přes 7 500 000 vstupenek po celém světě. Nyní dokončuje světové turné v Asii a v roce 2023 se chystá do Evropy. Lístky na festival Prague Rocks, kde skupina 21. června vystoupí, koupíš už teď na www.livenation.cz.

nakupuj lístky

Sklízí jeden úspěch za druhým

V současné době mají Maroon 5 více než 45 milionů měsíčních posluchačů na Spotify a dosáhli tří diamantových certifikátů RIAA. Videoklip k hitu One More Night se nedávno stal třetím z dílny této skupiny, který na YouTube překonal 1 miliardu zhlédnutí. Předtím už se to podařilo vizuálům k songům Sugar a Girls Like You.

Aktuální studiové album Jordi, které vyšlo v létě 2021, obsahuje nejnovější hit Beautiful Mistakes s Megan Thee Stallion. Po jeho vydání se ihned stal nejčastěji hraným songem v rádiích a umístil se v Top 20 žebříčků HOT 100, Top 40 a Hot AC. Jordi obsahuje také nedávné hitovky Nobody's Love a Memories, která překonala hranici 1 miliardy streamů na Spotify.

 

Už předposlední album však bylo velkým hitem, a to nejen díky singlu Girls Like You, který se dostal na první místo v Top 40, Adult Pop a Bilboard Hot 100 po sedm po sobě jdoucích týdnů a pravděpodobně obsadil i první příčky tvého osobního playlistu. Skladba nasbírala přes 1,2 miliardy streamů na Spotify, necelé 3 miliardy zhlédnutí na YouTube a stala se nejsledovanějším videem na VEVO roku 2018.

 

Chceš si tyto hity poslechnout naživo? Pak si zapiš datum 21. června 2023 a nakupuj lístky, dokud jsou k dostání. Vstupenka na koncert oblíbené kapely určitě potěší i někoho z tvých blízkých, takže jestli pořád nemáš nakoupené dárky, Maroon 5 jsou jasnou volbou.

Domů
Sdílet
Diskuse