Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Eduard Starkbauer
22. prosince 2022 v 16:34
Čas čtení 0:42

VIDEO: Přijel na kole, odjel v mercedesu. Kuriózní případ ze Slovenska začal v relaxačním centru

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Přijel na kole, odjel v mercedesu. Kuriózní případ ze Slovenska začal v relaxačním centru
Zdroj: Mercedes-Benz

Policie vrátila auto majitelce, po pachateli stále pátrá.

Galantští kriminalisté zjišťují totožnost muže, který z areálu relaxačního centra na Slovensku v Horních Salibách údajně ukradl auto značky Mercedes-Benz. Zloděje se jim nepodařilo vypátrat od 9. prosince, a tak nyní na Facebooku zveřejnili video. Vidíme v něm muže, který se přišel vykoupat do relaxačního centra v obci Horné Saliby.

V šatně zařízení si muž podle policie vyhlédl jednu ze skříněk, kterou částečně vypáčil. „Nebylo to ale dost na to, aby dosáhl na kabelku, tak se spokojil s dámským kabátem. V něm našel klíče od auta. S klidem Angličana vyšel ven, odemkl si své kolo a rozhodl se na něm povozit po parkovišti. Po chvíli začal zkoušet, které zaparkované auto se pomocí ukradeného klíče otevře. Když našel to pravé, klidně si naložil kolo do kufru a nastartoval. Netrefil ale výjezd z parkoviště, tak po něm ještě chvíli jezdil, až se mu nakonec podařilo odjet,“ přibližuje na Facebooku okolnosti krádeže trnavská policie.

Mercedes našli o dva dny později příslušníci městské policie ve městě Galanta a po provedení potřebných úkonů jej vrátili majitelce. Policisté případ vyšetřují jako trestný čin krádeže.

Domů
Sdílet
Diskuse