Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
25. prosince 2022 18:25
Čas čtení 1:05

Poslední vánoční poselství Miloše Zemana: Kdy a kde ho sledovat?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Poslední vánoční poselství Miloše Zemana: Kdy a kde ho sledovat?
Zdroj: TASR/AP

Miloš Zeman v pondělí vystoupí ve svém posledním vánočním poselství ve funkci prezidenta.

Prezident Miloš Zeman letos přednese své poslední vánoční poselství. Stane se tak v pondělí 26. prosince ve 13:00. O posledním vánočním poselství Miloše Zemana informoval na Twitteru prezidentův tiskový mluvčí Jiří Ovčáček.

Vánoční poselství Miloše Zemana bude dle Ovčáčkova tweetu vysílat několik stanic, a sice TV Nova, ČT 1, ČT 24, CNN Prima News, odvysíláno bude také ve videoservisu ČTK a k poslechu bude na ČRo – Radiožurnál a Plus. Ve 14:15 pak bude odvysíláno také na Primě.

Ve svém loňském vánočním poselství promluvil Zeman k řadě témat. Mimo jiné tehdy opětovně podpořil povinné očkování, kritizoval NATO a vyjádřil se proti tzv. Green Dealu zavazujícímu státy Evropské unie ke snižování uhlíkových emisí.

Letošní vánoční poselství má být o něco delší než v minulosti. Zeman v něm totiž hodlá zhodnotit také své desetileté působení ve funkci prezidenta.

Miloše Zemana v příštím roce vystřídá nová hlava státu. První kolo prezidentských voleb proběhne 13. a 14. ledna 2023 a případné druhé kolo je naplánováno na 27. a 28. února. Podle průzkumů jsou největšími favority Petr Pavel, Andrej Babiš a Danuše Nerudová.

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

O funkci zabojují také senátoři Pavel Fischer (nezávislý) a Marek Hilšer z klubu Starostů, předseda Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula, bývalý rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima, podnikatel Karel Diviš a Jaroslav Bašta z SPD.

zeman
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domů
Sdílet
Diskuse