Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
29. prosince 2022 15:14
Čas čtení 0:33

Nehoda na Třebíčsku: Dva lidé se zranili po srážce auta s drezínou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nehoda na Třebíčsku: Dva lidé se zranili po srážce auta s drezínou
Zdroj: TASR – František Iván (ilustrační foto)

K nehodě došlo ve čtvrtek v dopoledních hodinách.

Kvůli nehodě byl ve čtvrtek před polednem přerušený provoz na železniční trati mezi Krahulovem a Třebíčí. Drezína se srazila s osobním autem na přejezdu v Třebíči. Zranili se dva lidé, jeden lehce, druhý utrpěl středně těžké zranění. Vyplývá to z informací policie a záchranářů. Jde o trať mezi Jihlavou a Brnem, České dráhy tam nasadily náhradní autobusy. Vlaky by podle webu drah mohly začít znovu jezdit okolo 13:30. Informuje o tom ČTK.

Zranění byli cestující z auta. „Na místě jsme ošetřili dvě osoby. Jednu jsme s lehkým zraněním transportovali do nemocnice v Třebíči a druhou jsme se středně těžkým zraněním převezli do nemocnice v Brně,“ řekl ČTK krajský mluvčí zdravotnické záchranné služby Petr Janáček.

Nehoda se stala před 11:30 na železničním přejezdu v třebíčské ulici Ruská, uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. Požití alkoholu u řidičů policie dechovou zkouškou vyloučila.

Zpět
Sdílet
Diskuse