Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
4. ledna 2023 9:05
Čas čtení 0:31

Jeremy Renner se ozval fanouškům poprvé od nešťastné nehody. Zveřejnil selfie z nemocničního lůžka

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Jeremy Renner se ozval fanouškům poprvé od nešťastné nehody. Zveřejnil selfie z nemocničního lůžka
Zdroj: Marvel Studios

Hollywoodský herec je už při vědomí a poslal krásný vzkaz fanouškům.

Hollywoodská hvězda známá zejména z marvelovek, Jeremy Renner, která se v pondělí 2. ledna vážně zranila při odhrnování sněhu po kalamitě v americkém státě Nevada, se poprvé od nehody ozvala fanouškům. 

Renner musel podstoupit operaci, po které zůstal na jednotce intenzivní péče v kritickém, ale stabilizovaném stavu. O jeho stavu informovala rodina.

Jak píše Unilad, Renner se poprvé od nehody ozval fanouškům prostřednictvím sociální sítě. Na Instagramu uveřejnil selfie z nemocničního lůžka s popisem: „Děkuji vám všem za milá slova. Teď jsem příliš zmatený na to, abych psal, ale posílám vám všem lásku.“

Jednapadesátiletý herec se proslavil v Avengeres jako Hawkeye. Vidět jej ale diváci a divačky mohli i ve snímcích Wind River, Arrival, The Town či v oscarovém dramatu The Hurt Locker.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Domů
Sdílet
Diskuse