Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
5. ledna 2023 12:00
Čas čtení 5:14
Richard Balog

Fresh módní kousky za zlomek původní ceny. Využij novoroční výprodej a doplň svůj šatník o mikiny, džíny i tenisky

Fresh módní kousky za zlomek původní ceny. Využij novoroční výprodej a doplň svůj šatník o mikiny, džíny i tenisky
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložit Uložené

Miluješ slevy a sleduješ aktuální trendy? Potom jsi na správném místě.

Sportovní klasika od značek Adidas či Nike nebo streetwear z dílen prémiových výrobců. V novoroční nabídce v online obchodě Footshop si na své přijde každý.

Hledáš nový pár tenisek za zlomek jejich původní ceny? Žádný problém. K dispozici je více než 1 000 párů od značek Adidas Originals, New Balance, Nike, Puma, Vans nebo Y-3. Chybí ti hřejivé vrchní díly, kalhoty, čepice nebo jiné doplňky? Sáhni po modelech od ikonických výrobců streetwearu nebo luxusních produktech, které ti vydrží celý život.

Nakupuj rychle, ale ne bez přemýšlení, abys později jednotlivé produkty nemusel*a vracet. Toto je výběr nejzajímavějších kousků pro muže a ženy ve zvýhodněných cenách.

Novoroční výprodej v online obchodě Footshop
Doporučeno
Aktualizuj svůj šatník o nejčerstvější trička s dlouhými rukávy z dílen značek PLEASURES, Lacoste nebo The North Face Aktualizuj svůj šatník o nejčerstvější trička s dlouhými rukávy z dílen značek PLEASURES, Lacoste nebo The North Face 5. prosince 2022 10:00

KENZO Card Case 1 499 Kč

Na úvod jsme vybrali pouzdro na karty od značky KENZO. Designérský tým francouzského módního domu vsadil na výrazný monogram v modro-šedé barevné kombinaci na černém koženém podkladu a šlo o skvělou volbu. Sleva ve výši šedesáti procent je velkým lákadlem, co myslíš?

KENZO
Zdroj: Footshop

Adidas Originals 1/4 Zip Cropped Sweater W 1649 Kč  743 Kč

Dalším tipem je pohodlný bavlněný svetr ve zkráceném střihu se zapínáním na zip a logem německého sportovního giganta na přední i zadní části. Cena je více než skvělá. Dostupná je i světlá varianta.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Nike NSW Fleece Hoodie 1799 Kč  990 Kč

Pro muže jsme vybrali tuto výraznou bavlněnou mikinu ve žlutém barevném odstínu s potištěným logem značky Nike Sportswear, která je aktuálně dostupná za poloviční cenu.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Thesia W 2 999 Kč  1 350 Kč

Za výhodnou cenu jsou dostupné i tyto futuristické tenisky z prodyšných materiálů s logem značky Adidas Originals ve stříbrném provedení. Pokud hledáš neokoukaný pár tenisek, jde o správnou volbu, se kterou se neztratíš v davu.

Adidas Originals Thesia
Zdroj: Footshop

Reebok Club C Clean 2 499 Kč  1 500 Kč 

Pokud naopak hledáš nadčasový model tenisek, zkus siluetu Reebok Club C Clean. V jednoduchosti je krása a tato nejjemnější varianta jedné z nejúspěšnějších sérií od britské sportovní značky je toho důkazem. Buď i ty připraven*a na každou příležitost za super cenu.

Reebok Club C Clean
Zdroj: Footshop

Daily Paper Graphic Hoodie 2 999 Kč  1 650 Kč

Za poloviční cenu můžeš získat i tuto šedou mikinu s kapucí od značky Daily Paper. Minimalistická varianta z bavlny je doplněná o kontrastní žluté logo a my nemáme žádné výhrady.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Puma Army Trainer RD Legacy 3 199 Kč  1 920 Kč

Minimalistické tenisky inspirované armádní obuví z dob druhé světové války. Přibližně takto bychom popsali model Puma Army Trainer RD (Rudolf Dassler) Legacy, který najdeš v nabídce online obchodu Footshop za méně než dva tisíce korun.

Puma Army Trainer RD Legacy
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old Skool LX 2 399 Kč  1 920 Kč

Pozitivně hodnotíme i tento ikonický model tenisek z dílen značky Vans zahalený do šachovnicového vzoru v klasickém černobílém barevném schématu.

Vans Vault OG Old Skool
Zdroj: Footshop

Vans Vault Style 36 LX 2 499 Kč

Svou sbírku tenisek můžeš doplnit i o tuto zajímavou variantu siluety Vans Vault Style 36 LX s výrazným bandana vzorem, který se táhne podél podrážky. Dostupná je i černá verze.

Vans Vault Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Nike Solo Swoosh Hoodie – 2 499 Kč

Povinná výbava v každém šatníku. Tato šedá mikina s vyšívaným logem Nike na hrudi ti vydrží celý život, a to se za 2 499 Kč vyplatí.

Nike
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Gazelle 85 3 399 Kč  2 890 Kč

Pokud některá značka ví, jak na retro modely, je to právě Adidas Originals. Hned několik důkazů o tom najdeš i v dnešním výběru včetně této atraktivní verze siluety s názvem Gazelle 85, na kterou se většinou zapomíná, což je škoda. 

Designéři použili k výrobě kvalitní materiály (semiš a syntetické tkaniny), které zahalili do výrazné modré barvy s kontrastními bílými proužky z obou stran, díky čemuž si tenisky ihned získaly naše srdce. Pokud jimi plánuješ doplnit svou sbírku tenisek, připrav si 2 890 Kč.

Adidas Originals Gazelle 85
Zdroj: Footshop

Nike Gilet x CACT.US CROP 5 399 Kč  3 240 Kč

Pokud patříš mezi fanoušky rapera Travise Scotta a obdivuješ jeho estetiku, doplň svůj šatník o tuto vestu s netradičním zapínáním na suchý zip ze syntetických tkanin. Nyní je dostupná za 3 240 korun, což se vyplatí.

Nike
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova  3 399 Kč  2 890 Kč

Model Oznova se nese na futuristických vlnách svého předchůdce Ozweego, ale dostal o něco agresivnější linie, výraznější plastové prvky a hrubší podrážku. 

Výsledek je skvělý a tenisky jsou dostupné v mužských i ženských velikostech za cenu 2 890 Kč. Díky technologii Adiprene+ s tlumením při nárazech budou tyto krásky tvým oblíbeným párem ve sbírce. Pokud tě nezaujalo toto barevné schéma, zkontroluj nabídku online obchodu Footshop.

Adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Chiara Ferragni Colored Patch Beanie 3 199 Kč

Zima ještě neřekla své poslední slovo a v případě, že hledáš atraktivní čepici, pro tebe máme tip v podobě černého vlněného modelu s růžovým logem nejznámější módní influencerky Chiary Ferragni.

Chiara Ferragni
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 97 W 4 899 Kč 3 430 Kč

Jak již naznačuje název, byl to rok 1997, kdy společnost Nike představila futuristické tenisky Air Max 97. Okamžitě se staly hitem a stejně skvěle vypadají i v roce 2023. Tuto stříbrno-modrou variantu s průhlednou bublinou koupíš za 3 430 Kč.

Nike Air Max 97
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Therma-FIT Synthetic-Fill Jacket W 3 999 Kč

V novoročním výprodeji v online obchodě Footshop jsme našli i tuto dlouhou bundu se syntetickým plněním a technologií Therma-FIT v černé barvě, kterou snadno zakomponuješ do svých každodenních outfitů.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Adidas Originals NMD_S1 4 699 Kč  3 760 Kč

Modelová řada NMD z dílen Adidas Originals přinesla převrat v běžecké obuvi, když vytvořila zcela nové technické normy pomocí inovativní mezipodrážky Boost – technologie z množství malých částic, která tlumí došlap a zároveň vrací zpět energii. Šlo o první běžecké boty, které nebyly vyvinuty jako sportovní obuv, ale jako tenisky pro každodenní nošení, z čehož vyplývá i jejich název Nomad. 

Upravená verze s označením NMD_S1 je položena na vyšší podrážce s vroubkovanou spodní částí, přičemž svršek pokrývá prodyšná tkaná textilie Primeknit v černém provedení. My dáváme těmto odvážným teniskám plný počet bodů, co ty?

Adidas Originals NDM_S1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 Premium W  4 899 Kč  3 920 Kč

Trefou do černého jsou i tyto světle hnědé Nike Air Max 1 v prémiovém provedení z kůže, semiše a textilie. Kromě různých textur nás zaujala neokoukaná gumová podrážka a kontrastní tyrkysové logo z obou stran tenisek. V online obchodě Footshop je nyní najdeš za zvýhodněnou cenu v ženských velikostech.

Nike Air Max 1 Premium
Zdroj: Footshop

Chiara Ferragni Regular Patch Denim Jeans 4 699 Kč

Oděvní značka italské influencerky nabízí i kvalitní riflovinu, což dokazují tyto kalhoty v rovném střihu v atraktivním modrém odstínu.

Chiara Ferragni
Zdroj: Footshop

Helmut Lang Trucker Denim Jacket 15 599 Kč  4 680 Kč

Helmut Lang patří mezi nejuznávanější módní návrháře v tomto tisíciletí a těší nás, že produkty s jeho rukopisem jsou dostupné i v online obchodě Footshop. Co říkáš na tuto džínovou bundu se zapínáním na zip?

HELMUT LANG
Zdroj: Footshop/adidas

Comme des Garçons SHIRT Tote Bag 10 599 Kč  4 770 Kč

Žhavým módním trendem v roce 2023 budou i velké nákupní tašky – pokud ještě nevlastníš žádný kousek, doplň svůj šatník o tento atraktivní model z dílen značky Comme des Garçons SHIRT za méně než pět tisíc korun.

Comme des Garçons
Zdroj: Footshop

McQ Ramble Denim Jeans W 9 999 Kč  6 000 Kč

Široké džíny jsou zpět, a pokud plánuješ nákup zajímavého modelu, máme pro tebe tip v podobě světlých kalhot s barevnými grafickými motivy s logem McQ.

McQ
Zdroj: Footshop

RAF SIMONS Graphic Sweater 12 599 Kč  6 930 Kč

Jedna z posledních možností, jak získat nový produkt od belgického módního mága Rafa Simonse, a nyní navíc za poloviční cenu.

RAF SIMONS
Zdroj: Footshop

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket W – 8 599 Kč

V nabídce online obchodu Footshop nechybí ani možná nejvyhledávanější model zimní bundy 1996 Retro Nuptse v ženském střihu. Výplň bundy je z kombinace prachového a klasického peří, a tak ti jako spodní vrstva stačí triko s dlouhými rukávy.

The North Face
Zdroj: Footshop

Chiara Ferragni Logo Print Puffet Jacket W 11 799 Kč

Závěr akčního výběru jsme věnovali zimní péřové bundě s logem značky Chiara Ferragni. Má zkrácený střih, výrazné žluté barevné schéma a kontrastní bílý pruh v oblasti hrudníku. Jdeš do toho?

Chiara Ferragni
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse