Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
4. ledna 2023 10:11
Čas čtení 0:33

Cristiano Ronaldo si přestupem do Al-Nassr pohoršil. Ve hře FIFA dostal nejnižší rating za posledních 12 let

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Cristiano Ronaldo si přestupem do Al-Nassr pohoršil. Ve hře FIFA dostal nejnižší rating za posledních 12 let
Zdroj: Getty Images/Alex Pantling/Staff

Ronaldo získal nejnižší rating od představení hry FIFA 11.

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo stál několik let na vrcholu evropského fotbalu. Po neshodách s vedením týmu, trenérem i spoluhráči ukončil v listopadu loňského roku spolupráci s Manchesterem United. Nedávno přestoupil do saúdskoarabského týmu Al-Nassr, v ratingu hry FIFA se však po přestupu výrazně propadl, píše Sport Bible

V říjnu, v době vydání populární hry FIFA 23, měl Ronaldo celkové hodnocení 90 a patřil mezi top 10 hráčů. Jeho rating nyní klesl na 88. Skóre driblingu se u něj snížilo z 84 na 81 a výdrž klesla ze 74 na 70.

Přestup fotbalové hvězdy negativně hodnotili odborníci i fanoušci. Přesto si královsky polepší. Díky výhodné smlouvě se stane nejlépe placeným fotbalistou na světě. Ročně obdrží 200 milionů eur (asi 4,8 miliardy korun).

Domů
Sdílet
Diskuse