Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
11. ledna 2023 v 12:34
Čas čtení 0:49

Princ Harry uvedl, že druhá žena jeho otce je kvůli svým vazbám na tisk nebezpečná

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Princ Harry uvedl, že druhá žena jeho otce je kvůli svým vazbám na tisk nebezpečná
Zdroj: TASR/AP

Princ Harry uvedl, že v minulosti on i jeho bratr, princ William, požádali svého otce, současného krále, aby si Camillu nebral.

Princ Harry před úterním zveřejněním svých pamětí doplnil svá obvinění o vnitřním fungování britské královské rodiny a uvedl, že druhá žena jeho otce je nebezpečná kvůli svému napojení na britský tisk. Informuje o tom server CNN.

Ve dvou rozhovorech pro britskou a americkou televizi ITV a CBS vévoda ze Sussexu hovořil především o smrti své matky Diany, bývalé princezny z Walesu, o svém pohrdání britským tiskem, o svém hněvu kvůli zacházení s manželkou Meghan a o následném rozchodu s rodinou.

Princ Harry uvedl, že v minulosti on i jeho bratr, princ William, požádali svého otce, současného krále, aby si Camillu nebral. „Nemysleli jsme si, že je to nutné. Mysleli jsme si, že by to způsobilo víc škody než užitku a že jistě stačí, když spolu budou jako nesezdaní partneři,“ řekl pro CNN. 

„Chtěli jsme, aby byl šťastný. A viděli jsme, jak je s ní šťastný,“ dodal princ s tím, že se nakonec myšlence svatby otevřeli. Vévoda ze Sussexu však dodal, že Camilla byla pro rodinu nebezpečná, jelikož ji tisk kvůli její roli v rozpadu manželství jeho rodičů pasoval na „padoucha“, a ona tak potřebovala rehabilitovat svůj obraz.

„To ji činilo nebezpečnou kvůli konexím, které si vytvářela v britském tisku. Na obou stranách existovala otevřená ochota k výměně informací,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse