Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta Vojtěch Vanda
13. ledna 2023 v 12:43
Čas čtení 1:02

Policie vypátrala šestnáctiletého Milana z Lokte. Je v pořádku (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie vypátrala šestnáctiletého Milana z Lokte. Je v pořádku (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

Policii se v pátek podařilo vypátrat pohřešovaného chlapce. Dvacet minut před pátou hodinou odpolední o tom informovala na Twitteru.

Aktualizace 13. ledna, 17:10 – Tento příběh má šťastný konec. Policie šestnáctiletého chlapce vypátrala, podle jejích informací je v pořádku. „Odvoláváme pátrání po 16letém chlapci, kterého jsme nalezli živého a zdravého. Všem děkujeme za spolupráci,“ sdělila na Twitteru policie.


Policie pátrá po šestnáctiletém Milanovi N. z Lokte na Sokolovsku. Ten měl v sobotu 7. ledna okolo desáté hodiny odejít ze svého bydliště, kde bydlí s matkou. Ve středu ji kontaktoval s tím, že se má dobře a je v pořádku. Ve stejný den se měl vrátit do Lokte, ale domů se nevrátil a odešel neznámo kam. Policie nyní prosí veřejnost o pomoc s pátráním.

Šestnáctiletý Milan je vysoký přibližně 185 centimetrů a je štíhlé postavy. Má hnědé oči a hnědé vlasy. Podle dostupných informací netrpí žádnou nemocí ani neužívá žádné léky. Není ozbrojený ani nebezpečný pro své okolí.

Na sobě by měl mít černé sportovní tepláky, bílé triko, šedou mikinu s kapucí a zimní hnědo-šedou bundu. Na nohou měl naposledy modré sportovní boty adidas. Milanovo zdánlivé stáří se pohybuje mezi šestnácti a osmnácti lety.

Pokud máš o chlapci jakékoliv informace, kontaktuj linku 158.

Necítíš se doma dobře? Nebo tě trápí cokoliv jiného? Obrať se kdykoliv (ve dne nebo v noci) na Linku bezpečí na čísle 116 111. Pokud mají zrovna obsazeno, poskytují pomoc někomu jinému, určitě tedy zkus zavolat po chvíli znovu a opakovaně.
Domů
Sdílet
Diskuse