Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Daniel Mikolášik
15. ledna 2023 v 8:27
Čas čtení 0:42

VIDEO: Emotivní gesto českých a slovenských hokejistek. Po zápase si společně zazpívaly hymnu ze Superstar

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Emotivní gesto českých a slovenských hokejistek. Po zápase si společně zazpívaly hymnu ze Superstar
Zdroj: ČTK/AP/Bo Amstrup

„V zápase je to boj, ale jinak jsme kamarádky,“ cituje Adélu Šapovalivovou, hvězdu českého výběru, sportovní redaktorka Erin Brown.

Internetem se šíří emotivní video z oslav po konci zápasu Česka a Slovenska na ženském mistrovství světa v hokeji do 18 let. Hokejistky se po vzájemném duelu o 5. místo ve švédském Östersundu, který skončil výhrou Češek 6:3, postaraly o emotivní gesto.

14. ledna 2023 v 14:27 Čas čtení 0:54 VIDEO: Česká hokejistka slaví rekord! Na MS dala gól za neuvěřitelných 10 sekund VIDEO: Česká hokejistka slaví rekord! Na MS dala gól za neuvěřitelných 10 sekund

V útrobách stadionu se pochytaly v kruhu kolem ramen a vzájemně si zazpívaly ikonickou hymnu česko-slovenské Superstar s názvem Příběh nekončí z roku 2009. Video má už přes 150 tisíc zhlédnutí.

„Chce-li někdo lepší představu o tom, proč miluji český a slovenský národní tým, stačí se i přes rivalitu podívat na toto. ‚V zápase je to boj, ale jinak jsme kamarádky,‘ “ cituje Adélu Šapovalivovou, hvězdu českého výběru, sportovní redaktorka Erin Brown.

Zápas ženských týmů Česka a Slovenska byl unikátní také v tom, že v něm padl nejrychlejší gól celého turnaje. Postarala se o něj již zmíněná česká hokejistka Adéla Šapovalivová, která se za záda slovenské brankářky trefila za pouhých 10 sekund po začátku zápasu. Stanovila tak nový rekord.

Domů
Sdílet
Diskuse