Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jakub Paulík
22. ledna 2023 v 19:10
Čas čtení 0:28

Farmář chtěl vzdát hold Messimu. Obraz jeho tváře vysadil na kukuřičném poli

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Farmář chtěl vzdát hold Messimu. Obraz jeho tváře vysadil na kukuřičném poli
Zdroj: TASR/AP/Martin Meissner

Kapitán vítězného týmu z Kataru si vysloužil svéráznou poctu.

Argentinský farmář Maximiliano Spinazze zasel do kukuřičného pole tvář fotbalisty Lionela Messiho, informují stanice CNN a ABC. Šlo o poctu hvězdnému sportovci, který společně se svým týmem zvítězil na nedávném mistrovství světa v Kataru.

20. prosince 2022 v 19:22 Čas čtení 0:58 Messiho fotka se stala nejlajkovanější na Instagramu. Z trůnu sesadil obyčejné slepičí vajíčko Messiho fotka se stala nejlajkovanější na Instagramu. Z trůnu sesadil obyčejné slepičí vajíčko

Obličej Messiho se nachází v argentinské provincii Córdoba v Los Condores. Obraz vznikl díky speciálnímu algoritmu. Ten vypočítal, na kterých místech je třeba plodiny umístit ve větším počtu u sebe, aby vznikl určitý tvar. Za kreativním vynálezem stojí inženýr Carlos Faricelli, který jej zpřístupnil všem farmářům.

Argentina se v prosinci minulého roku stala mistrem světa potřetí v historii. Během vítězného zápasu zdolali hráči v čele s kapitánem Lionelem Messim Francii po penaltách. Naposledy byli Argentinci mistry v roce 1986 a dříve v roce 1978.

Domů
Sdílet
Diskuse