Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
24. ledna 2023 14:25
Čas čtení 0:31

Prezidentští kandidáti ruší program. Babiš kvůli výhrůžkám, Pavel kvůli zdraví

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Prezidentští kandidáti ruší program. Babiš kvůli výhrůžkám, Pavel kvůli zdraví
Zdroj: Getty Images/Sean Gallup

Oba kandidáti v posledních dnech zrušili svůj program. Každý však z jiných důvodů.

Prezidentský kandidát Andrej Babiš ruší svou kontaktní kampaň s odůvodněním, že obdržel anonymní dopis, ve kterém je mu vyhrožováno smrtí. „Buďto prohrajete, nebo zemřete,“ píše podle Babiše anonym. Babiš také zdůraznil, že agresivita se stupňuje i na jeho předvolebních mítincích. Informoval o tom Deník N. „Pokud vyhrajete volby, vezmu flintu a vydám se na svůj poslední lov,“ stálo podle Babiše v dopise.

Druhý kandidát Petr Pavel také zrušil svůj program, odvolává se na své zdraví. Kvůli viróze zrušil v pondělí účast v debatě na serveru Novinky.cz. „Nebylo mi úplně nejlépe. Domluvili jsme se na tom, že pondělní program pokud možno omezíme na minimum tak, abych se dal do pořádku. Přece jen ta středa a čtvrtek budou hodně důležité, tak bych chtěl být ve formě,“ oznámil Petr Pavel. Informoval o tom server iRozhlas.

Domů
Sdílet
Diskuse