Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Martin Adam Pavlík
28. ledna 2023 12:14
Čas čtení 0:47

Conora McGregora srazilo auto, když jel na kole. Málem prý přišel o život

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Conora McGregora srazilo auto, když jel na kole. Málem prý přišel o život
Zdroj: TASR/AP

Slavný MMA zápasník se podruhé narodil.

Irský MMA zápasník Conor McGregor měl nehodu. Informoval o tom na svém Instagramu. „Právě do mě zezadu narazilo auto. Řidič mě neviděl přes sluneční paprsky,“ napsal v příspěvku. Poděkoval zároveň bohu, ale také wrestlingu a judu, díky kterým věděl, jak má dopadnout na zem, což mu prý zachránilo život. 

Vypadá to tak, že se mu nic nestalo a je v pořádku. McGregor na sociální síť přidal fotku poškozeného kola i dvě videa, na kterých komunikuje s řidičem auta. Na prvním je slyšet, jak se řidič, který způsobil nehodu, zápasníkovi neustále omlouvá. O nehodě informuje i stanice ESPN.

22. ledna 2023 18:22 Čas čtení 0:47 Nejmladší bojovník UFC míří do další bitvy! Čeká ho nebezpečný soupeř Nejmladší bojovník UFC míří do další bitvy! Čeká ho nebezpečný soupeř

Ir však na videu mírně šokovaný říká, že to je v pořádku. Na dalším videu už je vidět, jak se s řidičem, jehož jméno je Nick, veze v autě na předním sedadle, přičemž kolo leží v kufru.

„Jsem stále mezi živými, to je jediné, na čem záleží,“ řekne v závěru videa slavný zápasník, který je stále v nejprestižnější soutěži světa UFC. Letos by se měl vrátit do klece. Jen za půl hodiny McGregorův příspěvek nasbíral téměř 200 tisíc reakcí, přičemž fanoušci v komentářích mu hromadně píší, že jsou rádi, že žije.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Domů
Sdílet
Diskuse