Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. ledna 2023 18:22
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Nejmladší bojovník UFC míří do další bitvy! Čeká ho nebezpečný soupeř

Nejmladší bojovník UFC míří do další bitvy! Čeká ho nebezpečný soupeř
Zdroj: Getty Images/Sean M. Haffey
SPORT BOJOVÉ SPORTY UFC ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Raul Rosas Jr. se na jaře postaví znovu do klece. Soupeřem se mu stane Christian Rodriguez.

Americko-mexický bojovník Raul Rosas Jr. (7:0) už zná jméno svého dalšího soupeře v UFC. Síly poměří s Christianem Rodriguezem (8:1) na turnaji UFC 287, který se uskuteční 8. dubna v New Yorku. Informuje o tom stanice ESPN

Zatím nepoznal přemožitele

Pro dosud neporaženého Rosase Jr. se bude jednat o druhý zápas v největší MMA organizaci. Ve své premiéře v prosinci loňského roku ukončil Jaye Perrina hned v prvním kole na submisi (face crank).

Smlouvu s UFC bojovník podepsal v září, kdy zazářil v show Dana White's Contender Series. V tu dobu mu bylo ještě 17 let a stal se nejmladším bojovníkem v historii organizace.

Doporučeno
Nejmladší bojovník UFC šokoval svět a nadchl i Conora McGregora. Toto je jeho příběh Nejmladší bojovník UFC šokoval svět a nadchl i Conora McGregora. Toto je jeho příběh 5. ledna 2023 10:00
Raul Rosas Jr.
Zdroj: ČTK/AP/Amy Kaplan/Icon Sportswire

Pětadvacetiletý Američan Christian Rodriguez má zatím v UFC vyrovnané skóre. Ve svém prvním zápase v organizaci prohrál v únoru minulého roku na body s Jonathanem Pearcem a v říjnu v prvním kole porazil Joshuu Weemse na submisi (anaconda choke). V kariéře posbíral celkem 8 výher a 7 svých soupeřů ukončil před limitem.

Raul Rosas Jr. se nechal slyšet, že v UFC se chce stát co nejdříve šampionem bantamové váhy. Dle svých slov je dokonce připraven už nyní. Na titulovou šanci si bude muset ale ještě počkat. Refresher vypracoval bojovníkův profil, který si můžeš přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse