Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
3. února 2023 9:56
Čas čtení 0:36

Muž v Ohiu zemřel po postřelení policií při údajném vloupání, měl ale vyklízet dům své babičky

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž v Ohiu zemřel po postřelení policií při údajném vloupání, měl ale vyklízet dům své babičky
Zdroj: Getty Images/Ross Mantle

V USA zemřel muž poté, co byl postřelen strážníky. Policie tvrdí, že se pokusil utéct během údajného vloupání. Rodina však nesouhlasí a žádá zveřejnění videa.

Policie v americkém Ohiu postřelila muže. Joe Frasure zemřel v nemocnici na následky střelných zranění. Policie se domnívala, že je muž podezřelý z vloupání. Na strážníky měl najet dodávkou. Rodina však závěr úřadů zpochybňuje a žádá o zveřejnění záběrů, píše BBC. Frasure měl totiž vyklízet dům své zesnulé babičky. 

3. února 2023 7:57 Čas čtení 0:43 USA zpozorovaly čínský špionážní balon, zaznamenala ho i Kanada USA zpozorovaly čínský špionážní balon, zaznamenala ho i Kanada

Podle policie měli strážníci přijet na místo po oznámení možného vloupání. Zde nalezli dva muže v zadní části domu. Frasure na výzvy nereagoval a pokusil se utéct v minivanu. Policie na dodávku vystřelila čtyři rány a zasáhla Frasura. Následně ho policisté vytáhli z auta a snažili se ho resuscitovat. The Guardian informuje, že úřady video ze zásahu zveřejní. Identita strážníků však není dostupná.

V USA ročně zemře tisíc lidí rukou policisty

Z analýzy The Washington Post vyplývá, že ve Spojených státech každý rok zemře až tisíc lidí rukou policisty. Nejvíce lidí bylo zastřeleno v roce 2022, konkrétně 1096. Až 95 procent obětí jsou muži.

Domů
Sdílet
Diskuse