Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2023 13:17
Čas čtení 1:01
Vojtěch Vanda

Surprise drop, na který jsme všichni čekali. Calin a Viktor Sheen vydali desku ROADTRIP

Surprise drop, na který jsme všichni čekali. Calin a Viktor Sheen vydali desku ROADTRIP
Zdroj: Mike Roft/propagační materiál/volně k užití
HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Dřív nebo později to muselo přijít a těšil se na to snad každý. To nejlepší z Brna a Prahy se spojilo na společném projektu.

Jak chutná vítězství, představily ze včerejška na dnešek největší momentální senzace české pop/rap music. Brněnský Calin a kladenský Viktor Sheen vydali o půlnoci neohlášené album s názvem ROADTRIP, které však nejspíš úplně nepřekvapilo fanoušky obou interpretů. Jejich společná deska byla, vzhledem k ustavičné spolupráci, jen otázkou času. 

Doporučeno
Proč je Viktor Sheen momentálně nejlepším českým rapovým interpretem? Poslechni si Příběhy a sny (Recenze) Proč je Viktor Sheen momentálně nejlepším českým rapovým interpretem? Poslechni si Příběhy a sny (Recenze) 29. listopadu 2021 11:30

Přesto je to příjemné osvěžení. Nevlídné únorové ticho v éteru protnula dvanáctka nových stop, které dohromady přináší 30 minut nové muziky. U Sheena bylo na čase; fanoušci si totiž zvykli na nové album minimálně jednou ročně, přičemž v roce 2022 nevyšlo žádné, a vznikl tedy deficit.

Calin se na druhou stranu od loňska nezastavil a po releasu alba POPSTAR, úspěšných koncertech, nebývalém úspěchu s trackem Hannah Montana a čtyřech přednominací na Anděly přispěchal ještě s děleným projektem. Velice sympatickým krokem je taktéž produkce drtivé většiny alba, kterou si vzal pod křídlo brněnský Mike Roft. Kromě již tradičního lodivoda D.Kopa, který se staral o zvuk, totiž pracoval na melodiích (11/12) Bloodflow, jehož jsme představili v loňském díle Fresh Beats.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený sheen (@viktorsheen)

Není proto divu, že hlad je velký. S půlnočním dropem je to vidno zejména u videoklipu Dívej, který byl vyvěšen na YouTube. Nyní je v trendech druhý a za 18 hodin nasbíral skoro 150 tisíc views.

Ambicemi se zde nešetří, což je pochopitelné. Oba umělci, kteří již tradičně okupují první místa tuzemských hitparád, totiž chystají na říjen koncert v O2 aréně. Vyprodat halu, což se z českých rapperů povedlo prozatím pouze Marpovi, se pokusí 12. října. Ceny lístků se pohybují od 790 do 1 990 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse