Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2021 v 11:30
Čas čtení 4:18
Vojtěch Vanda

Proč je Viktor Sheen momentálně nejlepším českým rapovým interpretem? Poslechni si Příběhy a sny (Recenze)

Proč je Viktor Sheen momentálně nejlepším českým rapovým interpretem? Poslechni si Příběhy a sny (Recenze)
Zdroj: Kubo Križo/Mike Roft/propagační materiál
HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Úžas asi není slovo, kterým bychom popsali pocit, se kterým jsme si nové Sheenovo album poslechli. Čekali jsme jen to nejlepší, což jsme dostali.

Možná se trošku rozněžníme. A to nad tím, jak český rap povyrostl. Fanouškovi tohoto žánru, jenž poslouchá rap desítky let, musí dnešní doba připadat jako sen. Není nutné, aby dělal hluboké průzkumy všech možných zákoutí webů nebo obchodů s cédéčky k nalezení české (a kvalitní) rapové desky – stačí mít internet a skáče to na něj samo od sebe. 

Nemusí se ale jednat pouze o prvoplánové trendy na sezónu, hip hop v Česku už bude podle všeho napořád. Čas ukázal, že i u nás rostou interpreti, kteří přináší kvalitní texty z nezaprášených škatulek, jejichž sdělení má dokonce i váhu. A dokonce už dnes také není třeba, aby raper ohlašoval drop alba půl roku dopředu kvůli tomu, aby se o něm vědělo a mělo nějakou poslechovost.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený sheen (@viktorsheen)

Že nehraje v nejposlouchanějších rádiích? Že neplní titulky na webech? Nevadí. Fanoušci vědí, co je dobré. Příkladem je i nová tvorba Viktora Sheena.

Doporučeno
Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) 20. října 2020 v 12:08

My jsme minulý rok vyhlásili album Barvy deskou roku. Viděli jsme jej jako posun. „Volné pokračování“ dvojnásobně platinového alba Černobílej svět v nás opravdu zanechalo odstíny veškerého hudebního koloritu, které jsme od něj vlastně úplně nečekali. Protentokrát jsme již byli připraveni. Přestože přišel release neočekávaně, věděli jsme, co dostaneme.

V první řade to byl úspěch, který je měřitelný. Potvrdil jej zvukový inženýr David Kopecký na Twitteru, v němž zveřejnil sázku, která mluvila ne o tom, jestli, ale kdy dosáhnou Příběhy a sny milionu přehrání na Spotify. Trvalo to pouhých 18 hodin a 30 minut.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse