Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2023 10:00
Čas čtení 1:05
Ilona Hobzová

Vydání hry The Last of Us Part 1 pro PC se odkládá. Kdy se dočkáme?

Vydání hry The Last of Us Part 1 pro PC se odkládá. Kdy se dočkáme?
Zdroj: Naughty Dog
ZAHRANIČÍ GAMING THE LAST OF US ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Vývojáři potřebují vychytat poslední vady na kráse.

Seriál The Last of Us od HBO, který je založen na stejnojmenné hře na konzole od Sony, je rozhodně nejdiskutovanějším uměleckým počinem poslední doby. Fanoušci a fanynky této postapokalyptické série s napětím očekávají i PC verzi tohoto fenoménu, která měla původně vyjít 3. března. Studio Naughty Dog ale v pátek oznámilo, že vydání hry se mírně opozdí. Nové datum vydání se ale neposunulo nijak zásadně.

Doporučeno
Nejnovější díl The Last of Us tě naprosto zničí a rozpláče. Toto je zatím nejlepší epizoda seriálu Nejnovější díl The Last of Us tě naprosto zničí a rozpláče. Toto je zatím nejlepší epizoda seriálu 31. ledna 2023 15:00

Hra se opozdí o čtyři týdny. Během nich studio vychytá vady na kráse

Dobrodružství Joela a Ellie dorazí na počítače o čtyři týdny později, 28. března. Důvod, proč se studio s vydáním opozdí, není tak překvapivý. Podle svého vyjádření na Twitteru chtějí vývojáři v týdnech navíc vychytat poslední vady na kráse. Tak, aby se k zájemcům dostala hra bez vad a nedostatků. 

Anketa:
Co ty a seriál The Last Of Us?
Naprosto mě to pohltilo!
Toto mě úplně minulo.
Teprve se na to chystám. 
Naprosto mě to pohltilo!
69 %
Toto mě úplně minulo.
6 %
Teprve se na to chystám. 
25 %

„Jsme naprosto uneseni tím, jakou podporu seriálu The Last Of Us v posledních týdnech vyjadřujete. Slyšíme o vaší lásce k adaptaci HBO a vidíme vaše snímky z foto módu. To, že svět a postavy, které naše studio vytvořilo před téměř deseti lety, stále oslovují nové i staré fanoušky, nás každý den naplňuje. A ujistilo nás to v tom, že chceme dodat počítačovou verzi v té nejlepší formě,“ vzkázalo studio.

Pokud tě odložení počítačové verze zklamalo, potěší tě třeba zpráva, že v té seriálové se Joel a Ellie vrátí. HBO na konci ledna potvrdilo, že připravuje druhou sérii. Na definitivní rozhodnutí společnosti stačila sledovanost prvních dvou epizod. Připravili jsme pro tebe také přehled největších rozdílů mezi hrou a seriálem v prvních třech epizodách. 

Domů
Sdílet
Diskuse