Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ilona Hobzová
14. února 2023 v 9:51
Čas čtení 0:41

V pražských Vršovicích se utrhl svah s budovou, sesunula se také tři auta

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V pražských Vršovicích se utrhl svah s budovou, sesunula se také tři auta
Zdroj: Wikimedia Commons/BlastKHK

V budově naštěstí nikdo nebyl.

V pražské čtvrti Vršovice došlo v úterý krátce po půlnoci k sesunutí svahu s dvoupodlažní neobydlenou budovou určenou k demolici. Sesunula se také tři auta. Na místě zasahovali hasiči, místo prohledala také kynoložka městské policie se psem. 

13. února 2023 v 18:38 Čas čtení 0:57 Čínská policie vycvičila veverky, aby pomáhaly s hledáním drog Čínská policie vycvičila veverky, aby pomáhaly s hledáním drog

„V ulici Na Královce ve Vršovicích došlo po půlnoci k utržení svahu z ulice, kde se nacházela demoliční neobydlená budova,“uvedli v úterý ráno pražští hasiči na Twitteru, doplnili také fotografie z místa. V důsledku utržení krajnice došlo k sesuvu tři vozidel, osobních aut a dodávky, dvě z nich hasiči vyprostili.

Demoliční neobydlenou budovu prohledala také kynoložka Romana se psem Aerosem. V troskách se podle informací městské policie naštěstí nikdo nenacházel. Na místo byli povoláni i pracovníci Pražských vodovodů a kanalizací (PVK) a Technické správy komunikací (TSK).

Domů
Sdílet
Diskuse