Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
16. února 2023 15:32
Čas čtení 0:38

Feriho před soudní síní napadl muž, křičel na něj rasistické urážky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Feriho před soudní síní napadl muž, křičel na něj rasistické urážky
Zdroj: Refresher/David Marcin

Bývalého poslance TOP 09 Dominika Feriho napadl muž na chodbě před soudní síní. Měl na něj vykřikovat rasistické urážky. Justiční stráž ho odvedla, je podezřelý z přestupku.

Dominika Feriho, bývalého poslance TOP 09, se na chodbě soudu pokusil napadnout muž. Vykřikoval na něj rasistické urážky. Justiční stráž ho zpacifikovala a odvedla, píše ČT24 na Twitteru.

15. února 2023 6:00 Čas čtení 3:24 Dominik Feri řekl jméno poškozené záměrně, chce tím zastrašit ostatní, říká právnička. Jemu i médiím hrozí pokuta Dominik Feri řekl jméno poškozené záměrně, chce tím zastrašit ostatní, říká právnička. Jemu i médiím hrozí pokuta

„Nevím, co to bylo za pána. Justiční stráž na to zareagovala, další komentář k tomu nemám,“ sdělil Feri po incidentu novinářům, uvádí iDnes. Muž měl čekat na chodbě. Jakmile Feri vyšel ze soudní síně, strčil do něj.

„Nyní bude vyslechnutý na místním oddělení,“vyjádřila se policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Muž je podezřelý z přestupku.

Dominik Feri čelí obvinění ze tří případů sexuálního násilí. Za sexuální obtěžování ho může čekat až deset let ve vězení. Soud začal 14. února. Feri trvá na tom, že je nevinný. Médiím hned v prvním mediálním výstupu sdělil jméno jedné ze žen, která proti němu vypovídala. Někteří novináři následně sdílené video s omluvami stáhli.

13. února 2023 17:19 Čas čtení 3:39 Dominik Feri jde před soud. Shrnujeme, z čeho je obviněný Dominik Feri jde před soud. Shrnujeme, z čeho je obviněný
Domů
Sdílet
Diskuse