Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kateřina Viková ČTK
20. února 2023 v 8:38
Čas čtení 0:55

Pokračuje pátrání po dvanáctiletém chlapci, podle policie je v Praze s mladým mužem (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pokračuje pátrání po dvanáctiletém chlapci, podle policie je v Praze s mladým mužem (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Policie hledá dvanáctiletého Daniela z Královéhradecka, který odešel ze svého domova v Černožicích. Pravděpodobně se pohybuje ve společnosti staršího muže. Může být v ohrožení života.

AKTUALIZACE (10:00): Chlapec je podle policie v Praze a pravděpodobně se pohybuje asi s devatenáctiletým mužem, se kterým se údajně seznámil na sociálních sítích. S mužem chlapec také odjel vlakem do Prahy. ČTK to řekla mluvčí policie Iva Kormošová.

Od nedělního večera policie pohřešuje dvanáctiletého Daniela Glembeka. Zřejmě se pohybuje ve společnosti staršího muže v černém oblečení. V odpoledních hodinách chlapec dobrovolně odešel z domova v Černožicích a měli společně s mužem odjet vlakem ze Smiřic, pravděpodobně směrem na Prahu, uvedla policie na svém webu a o případu informovala i na Twitteru. 

Hledaný chlapec je 150 až 165 cm vysoký, má krátké hnědé vlasy a hnědé oči. Podle policistů měl na sobě v době zmizení černé kalhoty, tmavou mikinu a černo-modro-bílou strakatou zimní bundu. Na hlavě pak tmavou zimní čepici se vzorem a na zádech malý červený batůžek.

Pohřešovaný chlapec může být ohrožen na životě a zdraví.

Policie vyzývá veřejnost o pomoc s pátráním. Pokud máš jakékoliv informace o pohřešovanému chlapci, sděl je policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Podrobnosti o vyhlášeném pátrání jsou k dispozici na webu Policie ČR.

Domů
Sdílet
Diskuse