Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
TASR
2. března 2023 7:58
Čas čtení 0:24

Rusko přišlo v bitvě u Vuhledaru o více než 130 tanků, tvrdí Ukrajina

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Rusko přišlo v bitvě u Vuhledaru o více než 130 tanků, tvrdí Ukrajina
Zdroj: TASR

Nedaleko hornického města Vuhledar proběhla v posledních týdnech podle ukrajinských představitelů „největší tanková bitva této války“, která pro Rusy nedopadla dobře. TASR převzala zprávu ze stanice Sky News.

Ukrajinské jednotky zničily během tří týdnů trvajících bojů poblíž města Vuhledar ve východoukrajinské Doněcké oblasti nejméně 130 ruských tanků a obrněných transportérů, uvedly ve středu ozbrojené síly Ukrajiny pro deník The New York Times.

1. března 2023 18:21 Čas čtení 1:18 Ředitel americké FBI naznačil, že koronavirus unikl z čínské laboratoře. Čína mluví o politické manipulaci Ředitel americké FBI naznačil, že koronavirus unikl z čínské laboratoře. Čína mluví o politické manipulaci

Stanice Sky News připomíná, že tento údaj nebylo bezprostředně možné nezávisle ověřit. Nejtěžší boje v rámci současné války pokračují na východě Ukrajiny, kde se Rusko snaží o úplné ovládnutí všech čtyř ukrajinských oblastí, které si loni anektovalo v rozporu s mezinárodním právem. Doněcké, Luhanské a částí Záporožské a Chersonské. Ruské jednotky podle ukrajinských představitelů rozmístily v těchto oblastech další vojáky a techniku ​​včetně moderních tanků typu T-90, cituje TASR Sky News.

Domů
Sdílet
Diskuse