Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
4. března 2023 v 11:22
Čas čtení 0:30

VIDEO: Bizarní moment jako z GTA. Muž v Bratislavě klečel na kapotě cizího auta a rozzlobeně bušil stěračem do čelního skla

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Bizarní moment jako z GTA. Muž v Bratislavě klečel na kapotě cizího auta a rozzlobeně bušil stěračem do čelního skla
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Incident se odehrál v odpoledních hodinách na frekventované ulici v Bratislavě.

Na frekventované ulici v Bratislavě došlo v pátek k incidentu, který připomíná bizarní momenty z oblíbené hry GTA. Neznámý starší pán ve videu klečí na kapotě přistaveného auta, ve kterém s největší pravděpodobností sedí řidič s posádkou, a rozzlobeně bouchá do čelního skla.

Nahrávku zveřejnila stránka Zomri, které ji zaslal fanoušek. Z videa není jasné, co se na cestě dělo předtím, než chlapík vylezl na kapotu a začal agresivně tlouci do skla. Přestože měl řidič na kapotě člověka, rozhodl se pokračovat v jízdě.

Případ podle serveru bratislavskenoviny.sk řeší i policie. „Uvedenou událostí se zaobírají policisté Okresního ředitelství PZ Bratislava II. V této souvislosti byly na příslušný útvar policejního sboru předvedeny dvě osoby,“ prozradila bratislavská policejní mluvčí Jana Šimunková.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by zomriofficial (@zomriofficial)

Domů
Sdílet
Diskuse