Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
25. března 2023 18:24
Čas čtení 0:28

Teprve 16letý Slovák řídil s 1,98 promile alkoholu. Havaroval a zabil mladého spolujezdce

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Teprve 16letý Slovák řídil s 1,98 promile alkoholu. Havaroval a zabil mladého spolujezdce
Zdroj: Polícia SR

Alkohol za volantem opět způsobil smrt. Nezletilý řidič zabil svého kamaráda na sedadle spolujezdce.

V noci z pátku na sobotu došlo ve slovenské obci Sihelné k dopravní nehodě. Osobní motorové vozidlo údajně řídil teprve šestnáctiletý chlapec Martin z okresu Námestovo. Píše o tom Policie Slovenské republiky – Žilinský kraj na svém facebookovém profilu.

25. března 2023 17:24 Čas čtení 1:32 V Česku žije v bezklecových chovech jen 35 % zvířat. Která ze zemí EU je na tom nejhůře? V Česku žije v bezklecových chovech jen 35 % zvířat. Která ze zemí EU je na tom nejhůře?

Mladík prý z dosud nezjištěných příčin přejel na krajnici, narazil přední částí do zábradlí mostního tělesa a následně se s vozidlem převrátil na střechu. Při nehodě jeho spolujezdec ve stejném věku utrpěl zranění, kterým na místě podlehl.

„16letý mladík, který řídil motorové vozidlo, byl po dopravní nehodě převezen na ošetření. Policisté šestnáctiletému Martinovi při dechové zkoušce naměřili 0,95 mg/l (1,98 promile) alkoholu v dechu,“ píše policie v příspěvku a dodává, že další okolnosti a příčiny vzniku tragické dopravní nehody jsou předmětem probíhajícího vyšetřování. 

Domů
Sdílet
Diskuse