Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2023 13:05
Čas čtení 1:12
Tímea Krauszová

Christina Aguilera založila firmu, která prodává lubrikanty. Chce, aby se ženy cítily samy sebou a hrály si se svým tělem

Christina Aguilera založila firmu, která prodává lubrikanty. Chce, aby se ženy cítily samy sebou a hrály si se svým tělem
Zdroj: Getty Images/Art Zelin
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Firma Playground se zaměřuje na sexuální zdraví a pohodu vagíny. V nabídce má lubrikanty, ale zpěvačka říká, že jde o víc než jen o sex.

Pěvecká ikona, herečka, tanečnice i spoluzakladatelka wellness firmy Playground. Tak by se dala popsat Christina Aguilera. Někdejší Disney dětská hvězda vyrostla ve světovou celebritu, která nejen královsky zpívá, ale miluje posouvat hranice v diskusích o sexualitě a identitě.

Už od své druhé studiovky Stripped pro ni bylo důležité mluvit o různých aspektech ženské identity, objevovat chtěla i tu sexuální a milostnou stránku a v rozhovoru pro Allure říká, že jí na vzdělávání v oblasti sexuality a vztahů záleží ještě více vzhledem k její malé dcerce.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina)

I proto s radostí přijala nabídku spolupracovat se sex wellness firmou Playground. Z pozice spoluzakladatelky a brand advisor je tváří značky, která v roce 2022 uvedla na trh čtyři lubrikanty. Ty mají pozvednout sexuální zdraví: vynechala chemikálie, které pocházejí z ropného průmyslu, a chce ženy zbavit i pocitu studu, který se často se ženským tělem a rozkoší pojí.

Aguilera říká, že lubrikanty i osobně zkoušela, produkty i poselství značky miluje, a proto se přidala k rostoucímu trhu s produkty pro sexuální zdraví. Lubrikanty mají krásný nevulgární obal a obsahují ingredience, které nejsou v tomto typu produktů běžné: například kromě kyseliny hyaluronové a vitamínu E (kosmetiky známých hvězd určené na pleť) přidala i různé bylinky.

Mezi nimi ashwagandhu (označovanou jako afrodiziakum), ploštičník hroznatý a škornici, která pomáhá s cirkulací krve.

Cílem bylo vytvořit produkty, se kterými je sex bezbolestný, pohodlný, příjemný a povzbuzuje ženy k tomu, aby si jej vychutnaly a experimentovaly. „Vagína je naším středobodem a zdrojem. Pokud se cítí dobře, i my se cítíme dobře. Chci pokračovat a tlačit konverzace vpřed, tak aby byly bezpečné a zábavné!“ řekla Aguilera pro Glossy. „Sexualita je zábavná, proto název Playground (v překladu hřiště, pozn. red.). Jsme naším vlastním hřištěm.“

Podle zpěvačky si vagíny zaslouží respekt, lásku a péči. Produkty Playground jsou dostupné na Amazonu, od dubna také v Urban Outfitter a Revolve.

Domů
Sdílet
Diskuse