Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Florián Meričko
3. dubna 2023 v 20:10
Čas čtení 0:48

Marek Prchal už úřaduje na Slovensku. Politické straně SaS pomohl s novým vizuálem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Slovenská politická strana Svoboda a Solidarita o víkendu spustila novou předvolební kampaň. Podílel se na ní i český marketér Marek Prchal, který řadu let pracoval pro Andreje Babiše (ANO).

Slovenské hnutí Richarda Sulíka spustilo v neděli 2. dubna novou kampaň, na které spolupracuje i Marek Prchal, český marketér, který nedávno ukončil úspěšné angažmá u expremiéra Babiše (ANO). Refresher oslovil mluvčího strany SaS Ondřeje Šprláka, který nám přiblížil, co stojí za velkými změnami v kampani a novými atypickými fotografiemi budoucích lídrů a lídryň kandidátky.

„Marek Prchal pracoval s našimi tým lídry a týmem ve straně a jednáme o další spolupráci,“ komentoval Šprlák.

Vybělených tvářiček a zubů už bylo dost

Mluvčí strany přiblížil, že SaS v této kampani výrazně změnila strategii. Podle jeho slov spoléhá na upřímnost a autentičnost. Šprlák také potvrdil, že kampaň přichází s novým logem a neoficiální změnou v názvu „SASKA“.

„Jsme autentičtí. Vybělených tvářiček, zubů a bílých košil s kravatami v oblecích a lidí svatějších než papež bylo na billboardech už dost. Ukazuje to více z jejich osobnosti než uniformní košile nebo saka. Každý z nich je expert a určitě se nám bude všem lépe usínat, když bude klíčový resort řídit Juraj Krúpa v mikině než nějaký pseudoodborník v obleku,“ přiblížil pro Refresher.

31. května 2024 v 15:30 Čas čtení 3:42 Co si pustit o víkendu: Čekání na Bridgertony ti zkrátí jiná kostýmní romance a vlny udělá i nový true crime Co si pustit o víkendu: Čekání na Bridgertony ti zkrátí jiná kostýmní romance a vlny udělá i nový true crime

Navzdory všem uvedeným změnám zůstává hnutí věrné původnímu logu a názvu Svoboda a Solidarita. Na volebních lístcích uvidí Slováci a Slovenky právě tento název, což potvrdil i mluvčí strany.

Nová kampaň strany Sloboda a Solidarita.
Zdroj: FB/Mária Kolíková, SaS
Domů
Sdílet
Diskuse