Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2023 13:33
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Na 2. sérii Arcane od Netflixu si počkáš nejméně do roku 2024

Na 2. sérii Arcane od Netflixu si počkáš nejméně do roku 2024
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Tvůrci animovaného hitu nepříjemně zchladili očekávání diváků a divaček. Proč budeme čekat tak dlouho?

Servery The DirectIGN přišly s informací, že oblíbený animovaný seriál Arcane od Netflixu a Riot Games dostane druhou sérii nejdříve v roce 2024. Potvrdil to šéf studia Nicolo Laurent. První série přitom na Netflixu měla premiéru už koncem roku 2021. Výroba druhé série tedy potrvá více než dva roky.

Arcane byl úspěšný od prvního dne, a tak Netflix rychle odsouhlasil druhou sérii. Tvůrci si však nebyli jisti, zda bude seriál úspěšný, a tak na ní začali pracovat až poté, co si Netflix vyžádal pokračování. Dlouhé čekání způsobuje i snaha tvůrců vytvořit opět jedinečný animovaný seriál, ať už jde o scénář a herce, nebo také kvalitu animace a celkový vizuál.

Šéf studia Riot, které vyrábí hry a příběhy ze světa League of Legends, v němž se odehrává i děj seriálu Arcane, už viděl některé epizody druhé série, ale potrvá ještě dlouho, než všechny dokončí na 100 %.

Domů
Sdílet
Diskuse