Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Remixshop.
22. dubna 2023 v 10:30
Čas čtení 1:47
Kristýna Urbanová

Použité oblečení se stává novým módním doplňkem pro domácí mazlíčky

Použité oblečení se stává novým módním doplňkem pro domácí mazlíčky
Zdroj: Remixshop
MÓDA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Použité oblečení pro domácí mazlíčky: Nový trend v módním světě! Remix slaví Den Země speciální kolekcí použitého oblečení „Pupcycled“.

Textil, který již nepoužíváme, lze přeměnit v něco jiného, moderního a krásného, vytvořeného s péčí o nejzranitelnější obyvatele planety. Použité oblečení a doplňky dostanou šanci na nový život ve speciální kolekci zvířecích předmětů, inspirované láskou k přírodě a zvířatům. Džínovina, prvky kabelek a opasků, výplně zimních bund a další textilie nevhodné k opětovnému použití člověkem budou pokračovat ve svém životním cyklu v designové lince „Pupcycled“, která vznikla ve spolupráci cirkulární módní platformy Remix a návrhářky Nevy Balnikové.

Budoucnost planety závisí na našich dnešních krocích a prodloužení životnosti textilií je důležitým krokem k udržitelnému zítřku. Remix si proto klade za cíl dát druhý život statisícům nových nebo použitých oděvů, obuví a doplňků a inspirovat novou generaci spotřebitelů, aby se rozhodli především pro second hand. Kolekce vytvořená z použitého oblečení je pokračováním mise společnosti prodlužovat životnost textilu a snižovat tak potřebu zdrojů na výrobu nového.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš plemeno psa podle štěněte? Otestuj se KVÍZ: Poznáš plemeno psa podle štěněte? Otestuj se 10. července 2024 v 11:00

V jádru tvorby elegantních a chytlavých doplňků pro čtyřnohé přátele stojí praxe upcyklace, která získává na popularitě po celém světě – vytvoření něčeho nového přepracováním již existujícího, nepotřebného výrobku. Kolekce má zvláštní přístup jak k životnímu prostředí, tak k přátelům, kteří jsou vždy po našem boku. Různé materiály, barvy a tvary jsou zvoleny tak, aby vytvářely pohodlí a přinášely dobrou náladu.

„Tým Remix mě inspiroval k vytvoření rozumné a zodpovědné péče o všechny tlapky, které chodí po Zemi. Společně tak přispějeme k pozitivní změně a vytvoříme lepší budoucnost pro nás, pro planetu, pro naše domácí mazlíčky i pro ostatní zvířata v nouzi,“ říká designérka Neva Balniková, která každý výrobek vyrábí s fantazií a láskou. Limitovaná kolekce hraček, šátků, pouzder, tašek a pelíšků pro domácí mazlíčky bude uvedena na Den Země – 22. dubna na remixshop.com. „Pupcycled“ je první vlastní kolekce, kterou Remix uvedl současně v Bulharsku a na dalších 8 trzích, kde působí. Veškerý výtěžek z prodeje doplňků bude věnován organizaci pečující o zvířata v nouzi.

O společnosti Remix Global EAD

Remix inspiruje novou generaci spotřebitelů k obnově šatníku s ohledem na přírodu a jejich rozpočet, poskytuje jim moderní a pohodlný způsob nakupování a prodeje oblečení, které již nenosí, a vytváří pozitivní vztah k second handu. Díky svému inovativnímu obchodnímu modelu, obrovskému výběru špičkových značek, slevám až –90 % a službě „Prodej na Remix“ umožňuje společnost vytvářet cirkulární šatník, prodlužuje životní cyklus oblečení a doplňků, snižuje uhlíkovou stopu a pokládá základy udržitelnější budoucnosti módního průmyslu.

Doporučeno
„Nikdy jsem nic takového neviděl.“ Čtyři muži hromadně znásilnili varana. Pak ho zabili, uvařili a snědli „Nikdy jsem nic takového neviděl.“ Čtyři muži hromadně znásilnili varana. Pak ho zabili, uvařili a snědli 7. července 2024 v 16:00

Remix je součástí inovativní americké společnosti thredUP Inc, světového lídra v oblasti dalšího prodeje oblečení, obuvi a doplňků. Díky jejím rozsáhlým technologickým řešením se spotřebitelé intuitivně rozhodují pro opětovné použití a umožňují společnosti neustále zvyšovat její pozitivní dopad na životní prostředí. Díky své platformě Resale as a ServiceⓇ umožňuje thredUP globálním značkám využívat svá řešení, aby zabránila předčasnému vyřazování módních předmětů a chránila přírodu.

Domů
Sdílet
Diskuse