Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2023 16:36
Čas čtení 0:39
Radim Šlechta

Slavná hororová hra se dočká filmu. Pusť si první ukázky

Slavná hororová hra se dočká filmu. Pusť si první ukázky
Zdroj: Blumhouse
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Five Nights at Freddy's se dočká vlastního filmu. Takto bude vypadat.

Pokud jsi milovník či milovnice hororových počítačových her, pravděpodobně ti neutekla legenda Five Nights at Freddy's. Hororová indie hra, která byla obzvlášť populární na YouTube, se nyní dočká filmové adaptace, v níž se podíváme do prokleté pizzerie.

Nový teaser naznačuje příběh nového nočního hlídače (Josh Hutcherson), kterého pravděpodobně čeká nepříjemná noc v zajetí prokletých maskotů restaurace. Dá se odtušit, že podobně jako v původní hře se dočkáme klasických i kreativních způsobů zabíjení. I tak ale ukázky představují určitou míru sebeironie a nadsázky.

Universal ostatně v letošním roce sázel především na odlehčené hororové filmy než na ryze děsivé snímky. M3GAN, Medvěd na koksu nebo Renfield se i přes svou krvavost nesly především na vlně humoru a hlášek ve stylu známých béček.

Pro tvůrkyni Emmu Tammi je herní adaptace druhým hororem a zároveň i druhým filmem. Na serveru Rotten Tomatoes má její debut The Wind 81% poměr dobrých recenzí vůči těm špatným a průměrné hodnocení je 6,7/10. U diváků a divaček tolik nezabodoval a dostal pouze 48 %. 

Domů
Sdílet
Diskuse