Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
31. května 2023 10:30
Čas čtení 3:54
Richard Balog

Tenisky Vans a léto patří k sobě. Vyber si jednu ze šťavnatých novinek

Tenisky Vans a léto patří k sobě. Vyber si jednu ze šťavnatých novinek
Zdroj: Vans
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

Přivítej začátek léta v nových teniskách od ikonické značky.

Značka Vans je na trhu více než padesát let a na pulty obchodů dodává jeden skvělý pár tenisek za druhým. Jednotlivé modely s vaflovou podrážkou jsou nedílnou součástí nejen skateboardové komunity, ale i celé streetwearové kultury.

Díky spolupráci s online obchodem Footshop můžeš poznat všechny nejčerstvější novinky včetně limitovaných kusů. Níže najdeš 10 nejzajímavějších provedení pro muže i ženy, mezi nimiž jsou jednoduchá látková provedení, ale také siluety s rukopisem známých umělců či legendárních jezdců na skateboardu. Vyber si svého favorita a užij si léto naplno.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
TOP letní tenisky pro každý rozpočet. V kurzu jsou ikonické modely Nike i běžecké linie s rukopisem značky Asics TOP letní tenisky pro každý rozpočet. V kurzu jsou ikonické modely Nike i běžecké linie s rukopisem značky Asics 22. května 2023 17:00
Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX x Tony Alva    2 199 Kč

Výběr otevíráme siluetou Vans Authentic 44 DX, která je z našeho pohledu poslední sezóny ve stínu ostatních modelů, což je škoda. V nabídce online obchodu Footshop aktuálně najdeš desítky provedení, mezi nimiž jsme se rozhodli pro tuto světle modrou variantu s prodyšným textilním tělem, kontrastními bílými linkami a podpisem legendárního jezdce Tonyho Alvy. Jeho jméno zdobí mezipodešev napříč téměř celým obvodem.

Vans Vault OG Classic Slip-On LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX    2 299 Kč

V online obchodě Footshop najdeš kromě klasických úprav i limitované verze, jako je tomu v případě tohoto originálního provedení Vans Vault OG Classic Slip-On LX. Designéři doplnili klasický černobílý šachovnicový vzor o výraznou žlutou barvu a výsledek je skvělý.

Pokud hledáš výjimečný model do své sbírky tenisek, jde o správnou volbu, které nebudeš litovat. K dispozici jsou v mužských i ženských velikostech v omezeném množství, proto zbytečně dlouho neváhej s jejich koupí. Cena na úrovni 2 000 korun je více než dobrá nabídka.

Vans Style 36 Decon VR3
Zdroj: Footshop

Vans Style 36 Decon VR 3 x Mami Wata    2 359 Kč

Své místo v dnešním výběru mají také tenisky Vans Style 36 s textilním tělem a semišovými panely, které vznikly v rámci spolupráce s africkou značkou Mami Wata. Siluetu zdobí atraktivní barevné schéma z obou bočních stran, které vyvažuje minimalistická černá na špičce.

Doporučeno
Ikony sneakersů: Prozkoumejte kouzlo retro tenisek Ikony sneakersů: Prozkoumejte kouzlo retro tenisek 13. února 2024 9:51

Užij si letošní léto v teniskách, které neuvidíš na každém a rychle se stanou tvým oblíbeným každodenním společníkem. Ve své sbírce je můžeš mít za 1 888 korun díky slevě ve výši 15 procent.

Vans Lowland CC JMP
Zdroj: Footshop

Vans Lowland CC JMP    2 659 Kč

Silueta s názvem Vans Lowland CC JMP je kombinací skateboardové a lifestylové obuvi, kterou snadno sladíš s různými typy outfitů, a to i díky vintage vzhledu. Vrchní část tenisek je zahalena do kůže a semiše v šedo-bílém schématu s perforací a hlavní výhodou tenisek je pohodlná stélka s technologií ComfyCush.

Baví nás také kontrastní pryžová podrážka s ikonickým vaflovým vzorem. Stále jsme v kategorii obuvi s cenou kolem 2 500 korun, díky čemuž ti zbyde více peněz na letní drip.

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX    2 559 Kč

První polovinu výběru uzavíráme prémiovým provedením modelu Vans Vault OG Style 36 LX, který je láskou na první pohled. Designérský tým v tomto případě vsadil na atraktivní světle modrý semiš, který evokuje letní období, a výsledný vzhled doplnil o známé logo společnosti na jazyku a patě.

Retro verze siluety Vans Old-Skool se od svého mladšího bratra odlišuje především svrškem, tkaničky jsou totiž mnohem blíže špičce. Cena na úrovni 2 500 korun je úměrná kvalitě použitých materiálů. K dispozici je také světle zelená varianta nebo univerzální béžová verze.

Vans Vault Authentic VR3 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Authentic VR3 LX    2 559 Kč

Modelová řada Authentic byla první vyrobenou siluetou tenisek společnosti Vans v roce 1966. Jedná se o dílo zakladatele značky Paula Van Dorena a dodnes jsou populární v kultuře skateboardingu, punku a mnoha jiných, kde si získaly pověst kultovní obuvi.

Doporučeno
Světové módní novinky, které seženeš v Česku: Mikiny a trička Carhartt WIP, bundy C.P. Company i obuv Asics a New Balance Světové módní novinky, které seženeš v Česku: Mikiny a trička Carhartt WIP, bundy C.P. Company i obuv Asics a New Balance 16. ledna 2024 10:18

Prémiové provedení s podtitulem Marshmallow je zahaleno do textilního svršku v neutrálních tónech, které připomínají armádní vzor. Preferuješ-li během letních měsíců výraznější schémata, zkontroluj modro-žlutou variantu. Cena je 2 559 korun před slevou.

Vans Style 53 Mule DX
Zdroj: Footshop

Vans Style 53 Mule DX    2 659 Kč

Tenisky, které nejsou tenisky, ale pantofle a vypadají tak cool, jak jen to jde. Obuv Vans Style 53 Mule DX považujeme za jeden z nejlepších návrhů značky v posledních sezónách.

Pantofle mají luxusní celoplošný květinový vzor a odolnou podrážku s reverzními vaflovými výstupky pro lepší přilnavost k povrchu. Obsahují také několik vintage detailů, jako je původní číslo stylu, vyšší lesklá páska a semišově-textilní svršek. Tato originální záležitost může být tvoje za přibližně 2 100 korun po slevě.

Vans Vault OG Classic Slip-On LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX    2 999 Kč

Modelová řada Vans OG Classic Slip-On má v dnešním výběru dvojnásobné zastoupení. V nabídce online obchodu Footshop je spousta zajímavých variant, z nichž jsme vybrali i tyto krásky s nepřehlédnutelným grafickým motivem přes celý svršek, kdy textilní tělo zdobí psychedelický šachovnicový vzor a několik květin.

Doporučeno
Ulov nejlepší zlevněné tenisky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance i Puma Ulov nejlepší zlevněné tenisky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance i Puma 12. ledna 2024 10:00

Pokud nemáš čas na zavazování tkaniček, jedná se o ideální volbu nejen na letní období, což máme odzkoušeno na vlastních nohou. Příznivá je i cena, která je na úrovni 3 000 korun před slevou.

Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX    2 999 Kč

Plný počet bodů udělujeme i těmto svěžím teniskám Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX, které mohou být tvoje za 2 999 Kč před slevou.

Designéři dodali ikonickému modelu geometrický panelový svršek ze semiše a síťoviny s prošívanými detaily, které vyzařují letní styl. Tenisky jsou vyrobeny s udržitelným záměrem, stélka ECOCUSH je vyrobena z minimálně 25 % materiálů rostlinného původu, takže víš, že každý tvůj krok je šetrný k životnímu prostředí, což je výhra.

Vans Vault Old Skool LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Old Skool LX x Shane Gonzales    4 199 Kč

Nejdražším provedením v dnešním výběru je tato detailně propracovaná varianta modelu Vans Vault Old Skool LX, na které spolupracoval umělec a návrhář Shane Gonzales. Obě strany posunuly klasické černobílé barevné schéma na novou úroveň a my jim nemáme co vytknout, jelikož výsledek je skvělý.

Černé kožené tělo je doplněné o kontrastní bílé vzory, které obepínají celou tenisku a rovněž bílou podrážku s vaflovým motivem z gumy. Cena těchto luxusních tenisek je 3 570 korun po slevě, což není málo, ale koupě nebudeš litovat.

Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova 10. května 2023 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse