Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
31. května 2023 10:30
Čas čtení 3:54
Richard Balog

Tenisky Vans a léto patří k sobě. Vyber si jednu ze šťavnatých novinek

Tenisky Vans a léto patří k sobě. Vyber si jednu ze šťavnatých novinek
Zdroj: Vans
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

Přivítej začátek léta v nových teniskách od ikonické značky.

Značka Vans je na trhu více než padesát let a na pulty obchodů dodává jeden skvělý pár tenisek za druhým. Jednotlivé modely s vaflovou podrážkou jsou nedílnou součástí nejen skateboardové komunity, ale i celé streetwearové kultury.

Díky spolupráci s online obchodem Footshop můžeš poznat všechny nejčerstvější novinky včetně limitovaných kusů. Níže najdeš 10 nejzajímavějších provedení pro muže i ženy, mezi nimiž jsou jednoduchá látková provedení, ale také siluety s rukopisem známých umělců či legendárních jezdců na skateboardu. Vyber si svého favorita a užij si léto naplno.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
TOP letní tenisky pro každý rozpočet. V kurzu jsou ikonické modely Nike i běžecké linie s rukopisem značky Asics TOP letní tenisky pro každý rozpočet. V kurzu jsou ikonické modely Nike i běžecké linie s rukopisem značky Asics 22. května 2023 17:00
Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX x Tony Alva    2 199 Kč

Výběr otevíráme siluetou Vans Authentic 44 DX, která je z našeho pohledu poslední sezóny ve stínu ostatních modelů, což je škoda. V nabídce online obchodu Footshop aktuálně najdeš desítky provedení, mezi nimiž jsme se rozhodli pro tuto světle modrou variantu s prodyšným textilním tělem, kontrastními bílými linkami a podpisem legendárního jezdce Tonyho Alvy. Jeho jméno zdobí mezipodešev napříč téměř celým obvodem.

Vans Vault OG Classic Slip-On LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX    2 299 Kč

V online obchodě Footshop najdeš kromě klasických úprav i limitované verze, jako je tomu v případě tohoto originálního provedení Vans Vault OG Classic Slip-On LX. Designéři doplnili klasický černobílý šachovnicový vzor o výraznou žlutou barvu a výsledek je skvělý.

Pokud hledáš výjimečný model do své sbírky tenisek, jde o správnou volbu, které nebudeš litovat. K dispozici jsou v mužských i ženských velikostech v omezeném množství, proto zbytečně dlouho neváhej s jejich koupí. Cena na úrovni 2 000 korun je více než dobrá nabídka.

Vans Style 36 Decon VR3
Zdroj: Footshop

Vans Style 36 Decon VR 3 x Mami Wata    2 359 Kč

Své místo v dnešním výběru mají také tenisky Vans Style 36 s textilním tělem a semišovými panely, které vznikly v rámci spolupráce s africkou značkou Mami Wata. Siluetu zdobí atraktivní barevné schéma z obou bočních stran, které vyvažuje minimalistická černá na špičce.

Doporučeno
Nudí tě bílé tenisky? Těchto 10 bot od Nike, adidas a dalších ti rozzáří outfit. Některé seženeš do 2 000 Kč Nudí tě bílé tenisky? Těchto 10 bot od Nike, adidas a dalších ti rozzáří outfit. Některé seženeš do 2 000 Kč 11. dubna 2024 10:00

Užij si letošní léto v teniskách, které neuvidíš na každém a rychle se stanou tvým oblíbeným každodenním společníkem. Ve své sbírce je můžeš mít za 1 888 korun díky slevě ve výši 15 procent.

Vans Lowland CC JMP
Zdroj: Footshop

Vans Lowland CC JMP    2 659 Kč

Silueta s názvem Vans Lowland CC JMP je kombinací skateboardové a lifestylové obuvi, kterou snadno sladíš s různými typy outfitů, a to i díky vintage vzhledu. Vrchní část tenisek je zahalena do kůže a semiše v šedo-bílém schématu s perforací a hlavní výhodou tenisek je pohodlná stélka s technologií ComfyCush.

Baví nás také kontrastní pryžová podrážka s ikonickým vaflovým vzorem. Stále jsme v kategorii obuvi s cenou kolem 2 500 korun, díky čemuž ti zbyde více peněz na letní drip.

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX    2 559 Kč

První polovinu výběru uzavíráme prémiovým provedením modelu Vans Vault OG Style 36 LX, který je láskou na první pohled. Designérský tým v tomto případě vsadil na atraktivní světle modrý semiš, který evokuje letní období, a výsledný vzhled doplnil o známé logo společnosti na jazyku a patě.

Retro verze siluety Vans Old-Skool se od svého mladšího bratra odlišuje především svrškem, tkaničky jsou totiž mnohem blíže špičce. Cena na úrovni 2 500 korun je úměrná kvalitě použitých materiálů. K dispozici je také světle zelená varianta nebo univerzální béžová verze.

Vans Vault Authentic VR3 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Authentic VR3 LX    2 559 Kč

Modelová řada Authentic byla první vyrobenou siluetou tenisek společnosti Vans v roce 1966. Jedná se o dílo zakladatele značky Paula Van Dorena a dodnes jsou populární v kultuře skateboardingu, punku a mnoha jiných, kde si získaly pověst kultovní obuvi.

Doporučeno
Hledáš nejlepší tenisky na jaro? Nová kolekce tenisek Reebok právě dorazila do CCC. Osvěž svůj jarní outfit za skvělé ceny Hledáš nejlepší tenisky na jaro? Nová kolekce tenisek Reebok právě dorazila do CCC. Osvěž svůj jarní outfit za skvělé ceny 4. dubna 2024 16:00

Prémiové provedení s podtitulem Marshmallow je zahaleno do textilního svršku v neutrálních tónech, které připomínají armádní vzor. Preferuješ-li během letních měsíců výraznější schémata, zkontroluj modro-žlutou variantu. Cena je 2 559 korun před slevou.

Vans Style 53 Mule DX
Zdroj: Footshop

Vans Style 53 Mule DX    2 659 Kč

Tenisky, které nejsou tenisky, ale pantofle a vypadají tak cool, jak jen to jde. Obuv Vans Style 53 Mule DX považujeme za jeden z nejlepších návrhů značky v posledních sezónách.

Pantofle mají luxusní celoplošný květinový vzor a odolnou podrážku s reverzními vaflovými výstupky pro lepší přilnavost k povrchu. Obsahují také několik vintage detailů, jako je původní číslo stylu, vyšší lesklá páska a semišově-textilní svršek. Tato originální záležitost může být tvoje za přibližně 2 100 korun po slevě.

Vans Vault OG Classic Slip-On LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX    2 999 Kč

Modelová řada Vans OG Classic Slip-On má v dnešním výběru dvojnásobné zastoupení. V nabídce online obchodu Footshop je spousta zajímavých variant, z nichž jsme vybrali i tyto krásky s nepřehlédnutelným grafickým motivem přes celý svršek, kdy textilní tělo zdobí psychedelický šachovnicový vzor a několik květin.

Doporučeno
Tyhle tři siluety adidas Originals patří mezi ikony streetwearu. Ovládnou i letošní jaro Tyhle tři siluety adidas Originals patří mezi ikony streetwearu. Ovládnou i letošní jaro 2. dubna 2024 15:30

Pokud nemáš čas na zavazování tkaniček, jedná se o ideální volbu nejen na letní období, což máme odzkoušeno na vlastních nohou. Příznivá je i cena, která je na úrovni 3 000 korun před slevou.

Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX    2 999 Kč

Plný počet bodů udělujeme i těmto svěžím teniskám Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX, které mohou být tvoje za 2 999 Kč před slevou.

Designéři dodali ikonickému modelu geometrický panelový svršek ze semiše a síťoviny s prošívanými detaily, které vyzařují letní styl. Tenisky jsou vyrobeny s udržitelným záměrem, stélka ECOCUSH je vyrobena z minimálně 25 % materiálů rostlinného původu, takže víš, že každý tvůj krok je šetrný k životnímu prostředí, což je výhra.

Vans Vault Old Skool LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Old Skool LX x Shane Gonzales    4 199 Kč

Nejdražším provedením v dnešním výběru je tato detailně propracovaná varianta modelu Vans Vault Old Skool LX, na které spolupracoval umělec a návrhář Shane Gonzales. Obě strany posunuly klasické černobílé barevné schéma na novou úroveň a my jim nemáme co vytknout, jelikož výsledek je skvělý.

Černé kožené tělo je doplněné o kontrastní bílé vzory, které obepínají celou tenisku a rovněž bílou podrážku s vaflovým motivem z gumy. Cena těchto luxusních tenisek je 3 570 korun po slevě, což není málo, ale koupě nebudeš litovat.

Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova 10. května 2023 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse