Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
10. května 2023 14:00
Čas čtení 3:49
Richard Balog

Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova

Toto je 10 nejlepších párů bílých tenisek na léto, které koupíš z pohodlí domova
Zdroj: Filling Pieces
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

Ve výběru najdeš spoustu ikonických siluet, které jsou na trhu desetiletí, ale i atraktivní novinky z portugalských dílen.

Bílé tenisky jsou nejen ověřenou klasikou, ale v první řadě stylovou záležitostí, kterou milujeme všichni, a to bez ohledu na věk či pohlaví. S postupným příchodem léta jde o nejvyhledávanější barevné provedení, které je správnou volbou ke světlým džínám, šortkám i šatům.

Najdi si svého favorita ze selekce, kterou jsme sestavili ve spolupráci s online obchodem Footshop. Na své si přijdou fanoušci vintage modelů i futuristických linií.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
10 párů tenisek, které oživí každý outfit díky barvám, vzorům či odvážným tvarům. Překvap své okolí modely od Pumy či Nike 10 párů tenisek, které oživí každý outfit díky barvám, vzorům či odvážným tvarům. Překvap své okolí modely od Pumy či Nike 2. května 2023 11:00
Puma Clyde Base
Zdroj: Footshop

Puma Clyde Base    2 599 Kč

Model Clyde je více než obuv –⁠ jedná se o skutečnou ikonu z archivu značky Puma. Stejně jako její jmenovec Walt „Clyde“ Frazier je silueta ztělesněním módy, kultury a bohatého basketbalového dědictví s pořádnou dávkou sebevědomí a nadčasového stylu.

V letošním roce slaví tenisky Puma Clyde padesáté výročí od uvedení na trh a představují atraktivní volbu z prémiové kůže a semiše za férovou cenu. Podlehneš kouzlu tohoto známého modelu?

Adidas Originals Rivalry Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rivalry Low    2 899 Kč

Prestižní basketbalové tenisky z osmdesátých let jsou zpět ve verzi pro každodenní nošení. Zatímco v minulosti tenisky Adidas Originals Rivalry Low dominovaly palubovkám a později byly oblíbené mezi pankáči a skejťáky, v současnosti jsou skvělým společníkem do ulic velkoměst.

Díky jemnému svršku z kůže, klasické vsazené podrážce a froté podšívce dodáš každému svému outfitu nádech vintage stylu, a jakmile je obuješ, pocítíš prestiž originálního modelu.

Klasických tenisek není nikdy dost, a proto doporučujeme přidat model Rivalry Low do tvé sbírky. Mají všechno, co by stylové a trendy tenisky měly mít – historii, příběh a skvělý vzhled. Bonusem je výhodná cena.

Adidas Originals Nucombe
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Nucombe    2 999 Kč

Silueta, kterou znají jen fajnšmekři. Tenisky Adidas Originals Nucombe jsou stylové a odolné zároveň. Díky těmto neokoukaným kráskám s měkkým koženým svrškem a ještě měkčí koženou podšívkou budou tvé nohy jako v bavlnce a gumová podrážka se postará o maximální pohodlí během chůze. Tenisky se skvěle hodí k ležérním i elegantním typům outfitů.

Za 2 999 korun před slevou jde o skvělý nákup, který si budeš užívat nejen během letních měsíců.

Puma Slipstream Low Premium
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Premium    3 199 Kč

Model Slipstream je stálicí značky Puma od osmdesátých let minulého století, kdy patřil mezi oblíbené tenisky basketbalistů. Původně byly navrženy jako výkonnostní obuv, ale rychle se staly streetwearovou klasikou, kterou vyhledávají nejen starší ročníky, ale také mileniálové či generace Z.

Nová, čistší a minimalističtější verze je čistým plátnem, které můžeš doplnit podle svého. Tenisky Puma Slipstream Premium z kůže se semišovými prvky mohou být tvoje za 2 720 korun po slevě ve výši 15 %.

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oztral    3 599 Kč

Adidas Originals Oztral jsou odvážné vintage tenisky s obsahem recyklovaných materiálů, které nemají žádné hranice. Návrháři při tvorbě těchto tenisek čerpali inspiraci z rebelského postoje typického pro éru devadesátých let a díky ostrým tvarům jsou připraveny odnést tě do budoucnosti.

Díky kombinaci síťoviny, kůže a materiálu TPU dodají tvému ​​každodennímu stylu moderní energii, zatímco tlumení s patentovanou technologií Adiprene+ se postará o nefalšované pohodlí.

Bílé barevné schéma s šedými prvky těmto teniskám sluší, co myslíš?

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95    4 999 Kč

Na bílé provedení tenisek vsadili také návrháři společnosti Nike, když upravili ikonickou siluetu Air Max 95, a výsledek je božský.

Nike Air Max 95 je model, který posunul hranici obuvi. Speciální vzduchová bublina je nejen v zadní části, ale je viditelně umístěna také v přední části obuvi. Vedení společnosti tyto tenisky poprvé představilo v roce 1995 a od té doby se těší popularitě napříč věkovými skupinami.

Tato verze s metalickými logy je k dispozici v online obchodě Footshop za 4 500 korun po slevě.

Filling Pieces Mondo 2.0
Zdroj: Footshop

Filling Pieces Mondo 2.0    4 899 Kč

Nejminimalističtější silueta v nabídce holandské značky Filling Pieces dostala novou úpravu s označením „2.0“ a jedná se o tenisky, do kterých jsme se zamilovali na první pohled.

Hedvábně hladký svršek z nappa kůže stojí na podrážce Fundamental Ripple. Nadčasová klasika je doplněna o moderní štítek na patě s podpisovým logem. Značkou kvality je fakt, že tenisky byly vyrobeny v portugalských dílnách. Cena odpovídá celému procesu vzniku včetně výběru materiálů a šití.

Adidas Originals NMD_S1 FS
Zdroj: Footshop

Adidas Originals NMD_S1 FS    5 199 Kč

Zkombinuj inovace špičkové běžecké obuvi s lehkostí každodenního nošení a dostaneš tenisky Adidas Originals NMD – sportovní model na celý život.

Edice s podtitulem NMD_S1 má všechny funkční aspekty a detaily, díky kterým je jejich nošení radostí – od mezipodešve s technologií Boost až po měkkou podšívku, která obejme tvé nohy. Minimalistický svršek ze syntetických materiálů je odolný a snadno se čistí, přičemž gumová podrážka má dokonalou přilnavost k městským povrchům.

Čistá silueta NMD_S1 přináší do každého šatníku zdánlivě nenápadný minimalismus v designu stvořeném pro budoucnost. Cena tenisek je 4 420 korun po slevě a my nemáme žádné výhrady.

Filling Pieces Avenue Cup
Zdroj: Footshop

Filling Pieces Avenue Cup    5 899 Kč

Společnost Filling Pieces má v dnešním výběru dvojnásobné zastoupení, a to i díky modelu Avenue Cup, který dýchá nenápadným luxusem.


Tenisky jsou vyzbrojeny vrstvenými panely, sofistikovaně prošitými křivkami a hrubou podrážkou. Jsou vyrobeny z prvotřídní nappa kůže, mají perforovanou vrchní část, reliéfní stříbrné detaily, vlastní kovová očka a přinášejí všestrannost a pohodlí pro každou příležitost.

Raf Simons Ultrasceptre
Zdroj: Footshop

Raf Simons Ultrasceptre    9 999 Kč

Rozlučkové tenisky zpod rukou návrháře Rafa Simonse pro jeho vlastní stejnojmennou značku jsou ódou na vintage běžecké siluety z devadesátých let minulého století a skvěle doplní také monochromatické každodenní outfity.

Simons doplnil retro sportovní obuv o ultramoderní stylové kódy, které jsou typické pro jeho tvorbu, tlustou podrážku a minimalistické detaily s logem na jazyku a bočních stranách tenisek. Ne nadarmo jsme tyto tenisky zařadili do výběru nejlepších high fashion tenisek v letošním roce.

Cena tenisek je 9 999 korun před slevou a vzhledem k faktu, že se jedná o jeden z posledních produktů s logem značky Raf Simons, jde o adekvátní nabídku.

Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Hledáš tenisky s cenou do 2 600 korun, které vypadají skvěle? Zkus retro siluety od Reebok, Adidas či novinky s logem Vans Vault Hledáš tenisky s cenou do 2 600 korun, které vypadají skvěle? Zkus retro siluety od Reebok, Adidas či novinky s logem Vans Vault 25. dubna 2023 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse