Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
2. května 2023 11:00
Čas čtení 3:53
Richard Balog

10 párů tenisek, které oživí každý outfit díky barvám, vzorům či odvážným tvarům. Překvap své okolí modely od Pumy či Nike

10 párů tenisek, které oživí každý outfit díky barvám, vzorům či odvážným tvarům. Překvap své okolí modely od Pumy či Nike
Zdroj: Queens
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Tenisky, tenisky a ještě jednou tenisky... Nosíme je prakticky neustále a nákup nových není nikdy špatnou volbou.

S příchodem jara jsme se postupně podívali na bílé retro tenisky a nejlepší siluety s cenou do 2 600 korun, a jelikož ke slunečnému počasí neodmyslitelně patří i výrazná provedení, ve spolupráci s online obchodem Queens si dnes posvítíme na páry, které oživí každý outfit díky barvám, vzorům či odvážným tvarům.

Ne že by nebyla jednoduchá barevná schémata atraktivní, ale každý mladý člověk by měl vlastnit minimálně jedny tenisky mimo svou komfortní zónu. Vybrali jsme 10 nejlepších modelů od značek Adidas Originals, Nike či Puma, se kterými překvapíš své okolí a své každodenní outfity posuneš do nové sféry.

Kompletní nabídka v online obchodě Queens
V den publikování článku byla v obchodě Queens akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou před slevou.
Adidas Originals Adifom SLTN
Zdroj: Queens
Doporučeno
Bílé retro tenisky jsou žhavý trend v obuvi. Poznej ikonické modely Adidas Originals, Puma nebo Reebok za férové ​​ceny Bílé retro tenisky jsou žhavý trend v obuvi. Poznej ikonické modely Adidas Originals, Puma nebo Reebok za férové ​​ceny 12. dubna 2023 12:05

Adidas Originals Adifom SLTN    2 899 Kč

Potrpíš si na pohodlné tenisky? Potom je novinka s názvem Adidas Originals Adifom SLTN správnou volbou. Futuristické linie v kombinaci s pěnovou vrstvou v podešvi a prodyšným svrškem vypadají skvěle.

V nabídce online obchodu Queens najdeš tento vylepšený archivní model nabitý moderními technologiemi v několika barevných provedeních, z nichž jsme vybrali verzi s přívlastkem „Aluminium“ ve světlých tónech s výraznými fialovými akcenty v podobě tkaniček a podrážky. Bonusem je fakt, že vrchní část obsahuje minimálně 50 % recyklovaných materiálů. Jedná se o jedno z řešení společnosti Adidas, která pomáhají eliminovat plastový odpad v průmyslu.

Díky slevě ve výši 20 % je získáš za přibližně 2 500 korun včetně doručení.

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Queens

Adidas Originals Forum 84 Low    2 999 Kč

Vedení společnosti Adidas Originals v posledních sezónách obnovuje řadu populárních modelů z různých časových období minulého století, a to včetně siluety Forum 84 Low. Tenisky vyšly poprvé v roce 1984 a v upravené verzi o šest let později. Svou krásou si získají teniskové nadšence i v současnosti.

Díky sofistikovanému popruhu přes jazyk mohou tenisky působit žensky, ale jde o unisex variantu, která ovládla ulice světových metropolí. My jsme do dnešního článku vybrali bílo-fialové provedení s vintage efektem z kůže. V online obchodě Queens jsou v prodeji za 2 999 korun před slevou.

Nám se tyto městské tenisky líbí, co tobě?

New Balance 550
Zdroj: Queens

New Balance 550    2 999 Kč

Produkty s logem společnosti New Balance se v posledních sezónách těší popularitě mezi mladými, a to i díky modelu tenisek s číselným označením 550, který vychází z retro basketbalové obuvi.

Svršek těchto vintage tenisek je vyroben z velmi kvalitní kůže, zatímco masivní mezipodešev podporuje celou siluetu a zaručuje pohodlí. S příchodem jara si naše srdce získala svěží bílo-modrá verze s jemnou perforací, která je jako stvořená k ležérním městským outfitům. Cena je 2 999 Kč před slevou.

Puma Mirage Sport Remix
Zdroj: Queens

Puma Mirage Sport Remix    3 199 Kč

Od klasických tenisek z osmdesátých let se přesuneme ke sportovním modelům z prodyšných materiálů. Silueta s názvem Mirage Sport Remix od společnosti Puma je vzhledově podobná Mirage Mox Mono, nicméně má o něco agresivnější linie.

Tento styl oslavuje formu umění, kterou je sport, a to s provokativními liniemi a překrytími inspirovanými pouliční kulturou. Pozitivně hodnotíme provedení s výraznými oranžovými panely na černém kvalitně prošívaném těle. Dostupné jsou v mužských velikostech za 2 719 korun díky slevě ve výši 15 %.

Puma RS-X Geek
Zdroj: Queens

Puma RS-X Geek    3 199 Kč

Puma RS je unikátní technologie společnosti Puma, kterou marketingový tým poprvé představil v roce 1986 a od té doby posouvá hranice komfortu při chůzi. Původním záměrem technologie bylo zprostředkovat co nejideálnější tlumení kontaktu tenisek s jakýmkoli povrchem, což tvůrci zvládli na výbornou.

V současnosti je technologie poznávacím znamením tenisek Puma RS-X Geek, které tě osloví jednoduchým sportovním designem v kombinaci s kvalitními materiály v atraktivních barevných schématech. Tuto lehkou šedou verzi s kontrastními oranžovými prvky koupíš v obchodě Queens za 2 719 korun díky slevě ve výši 15 %.

Nike Air Force 1 '07
Zdroj: Queens

Nike Air Force 1 '07 LX W    3 299 Kč

Klasika, na kterou nedáme dopustit. V nabídce online obchodu Queens jsme našli tuto atraktivní variantu siluety Air Force 1 '07 z luxusních materiálů, která je dostupná v ženských velikostech.

Návrháři v tomto případě vsadili na kombinaci světlých barevných tónů a logo Nike s šedým odleskem z obou stran. Výsledkem jsou nadčasové tenisky, které snadno zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku včetně šortek, džín nebo šatů.

Nike Dunk Low W
Zdroj: Queens

Nike Dunk Low W    3 499 Kč

Šťavnaté novinky na jarní období představilo i vedení společnosti Nike, a to v podobě siluety Dunk Low zahalené do tmavého barevného schématu s metalickými prvky.

Tenisky jsou k dispozici pouze v ženských velikostech za 3 499 korun, což je více než férová částka vzhledem k originálnímu provedení, použitým materiálům a jejich zpracování do finálního produktu. Z našeho pohledu jde o jedny z nejatraktivnějších provedení modelu Dunk Low v posledních měsících a skvěle doplní každou sbírku tenisek.

Nike Dunk Low W
Zdroj: Queens

Nike Dunk Low W    4 159 Kč

U modelu Nike Dunk Low zůstaneme, a to díky tomuto fresh provedení, které je v obchodě Queens v prodeji v ženských velikostech za 4 159 korun. Klasická nízká silueta s koženým svrškem získala výrazné barevné schéma s oranžovým logem na bílém těle a výsledek je perfektní.

Nike Air Max 1 W
Zdroj: Queens

Nike Air Max 1 W    4 399 Kč

26. března slavili fanoušci tenisek Air Max Day, během kterého značka Nike uvedla do prodeje několik úprav tohoto legendárního modelu. V tomto případě jde o ženskou záležitost, ale je-li tvoje velikost 41 a méně, koupí těchto krásek určitě neuděláš krok vedle. My dáváme teniskám Nike Air Max 1 v originálním provedení se zvířecími skvrnami plný počet bodů a věříme, že je uvidíme v ulicích. Cena je více než férová.

Nike Air Max 97 OG
Zdroj: Queens

Nike Air Max 90 OG    4 799 Kč

Postupně jsme přešli k vrcholu dnešního výběru, kterým jsou OG tenisky Nike Air Max 97. Návrhářský tým v tomto případě vsadil na legendární klasiku, kterou miloval například i brazilský fotbalista Ronaldo, a šlo o správnou volbu.

Tyto tenisky nepotřebují žádný rozsáhlý komentář. Buď tě osloví a budeš je milovat, nebo sáhneš po jiném modelu od Nike. Cena je 4 799 korun.

Kompletní nabídka v online obchodě Queens
Doporučeno
Hledáš tenisky s cenou do 2 600 korun, které vypadají skvěle? Zkus retro siluety od Reebok, Adidas či novinky s logem Vans Vault Hledáš tenisky s cenou do 2 600 korun, které vypadají skvěle? Zkus retro siluety od Reebok, Adidas či novinky s logem Vans Vault 25. dubna 2023 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse