Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
12. dubna 2023 12:05
Čas čtení 3:53
Richard Balog

Bílé retro tenisky jsou žhavý trend v obuvi. Poznej ikonické modely Adidas Originals, Puma nebo Reebok za férové ​​ceny

Bílé retro tenisky jsou žhavý trend v obuvi. Poznej ikonické modely Adidas Originals, Puma nebo Reebok za férové ​​ceny
Zdroj: Queens
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

V nabídce online obchodu Queens najdeš ta nejčerstvější provedení. Vyber si svého favorita z těchto 10 produktů.

Tenisky jsou naší vášní již více než deset let a za tu dobu byly v kurzu desítky různých stylů včetně basketbalových siluet Air Jordan, běžeckých modelů Adidas Ultraboost či dokonalých skateboardových tvarů, které představovala provedení Vans Sk8-Hi nebo Nike Dunk.

Toto jaro nastal čas bílých retro tenisek od známých značek, které jsou atraktivní, a navíc ve většině případů cenově dostupné. Ve spolupráci s obchodem Queens jsme vybrali deset nejlepších párů pro muže i ženy, které můžeš mít doma do dvou dnů.

V den publikování článku byla v obchodě Queens akce do výše 30 % na vybrané produkty včetně tenisek. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v obchodě Queens
Doporučeno
Nejvíce fresh páry tenisek, které koupíš za retail. Vyzkoušej novinky z dílen Salomon, New Balance či Mizuno Nejvíce fresh páry tenisek, které koupíš za retail. Vyzkoušej novinky z dílen Salomon, New Balance či Mizuno 5. dubna 2023 13:00

Reebok Classic Leather SP (Extra)    1 999 Kč

Klasické tenisky Reebok na platformě s odvážným, ale nadčasovým designem. Takto bychom charakterizovali novinku, kterou v nabídce obchodu Queens koupíš za zhruba dva tisíce korun.

Návrhářský tým značky Reebok v tomto případě adekvátně upravil legendární retro siluetu a výsledkem jsou tenisky s koženým svrškem a jemně strukturovanou úpravou v čistém bílém barevném provedení s perforací a elegantním prošíváním jednotlivých vrstev. Samozřejmostí je mezipodešev s technologií EVA a komfortní gumová podrážka. Jen těžko najdeš lepší a krásnější tenisky za podobnou cenu.

Reebok Classic Leather SP (Extra)
Zdroj: Queens

Reebok Club C 85 Vintage    2 199 Kč

Tenisky Reebok Club C 85 představují každodenní klasiku vhodnou k různým typům outfitů s dokonalým retro nádechem z období osmdesátých let minulého století.

Jedná se o čistokrevnou old school obuv v pravém slova smyslu. Společnost Reebok tuto siluetu představila v roce 1985 jako boty tenisových šampionů, proto ve svém názvu nesou písmeno C. Díky minimalistickému designu, který konvenční styl oblékání u tenistů tehdy vyžadoval, přežily tenisky v téměř nezměněné podobě dodnes. Pokud plánuješ zkusit retro, o kterém snili naši rodiče, pak jsou Reebok Club C 85 s vintage efektem ideální volbou.

Reebok Club C 85 Vintage
Zdroj: Queens

Nike Cortez    2 399 Kč

Tenisky, ve kterých běžel Tom Hanks ve filmu Forrest Gump 3 roky, 2 měsíce, 14 dní a 16 hodin, díky čemuž je zná celý svět. Mezi novinkami v online obchodu Queens najdeš bílou verzi siluety Nike Cortez s kontrastními černými a modrými prvky, která je zahalena do vrstvy kvalitní kůže.

Pokud hledáš nadčasový pár tenisek v působivém retro designu, který využiješ na řadu způsobů a nezruinuje tvůj rozpočet, zbytečně neváhej. Model Nike Cortez v koženém provedení je dostupný v mužských i ženských velikostech za 2 399 korun před slevou.

Nike Cortez
Zdroj: Queens

Adidas Originals Retropy 2E    2 899 Kč

Vedení společnosti Adidas je mistrem v oblasti prodeje svých archivních modelů a dnes se o tom přesvědčíš hned několikrát.

Nenech se spoutat očekáváními, definicemi, dokonce ani časem. Skoč do těchto tenisek Adidas Originals Retropy 2E, které v sobě spojují retro styl s nejmodernějšími technologiemi. Jejich vzhled je inspirován retro běžeckými modely ze sedmdesátých let, ale speciální tlumení Boost zastupuje současnost, takže tě nabijí pořádnou dávkou energie a zároveň vynikneš old school vzhledem.

Adidas Originals Retropy 2E
Zdroj: Queens

Adidas Originals Rivalry Low    2 899 Kč

Budeme se opakovat, ale v jednoduchosti je krása a tyto elegantní tenisky s logem Adidas Originals jsou toho jasným důkazem. Díky jejich basketbalovým kořenům si můžeš být jist*a, že ti sednou jako ulité. Z bočních stran nechybí ikonické tři proužky v šedé barvě a jejich monochromatický design je sázkou na jistotu.

Adidas Originals Rivalry Low jsou kultovní tenisky za férovou cenu, které se hodí k čemukoli.

Adidas Originals Rivalry Low
Zdroj: Queens

Adidas Originals ADI2000    2 899 Kč

Je začátek tisíciletí retro? Pro dnešní teenagery ano, a proto jsme do výběru zařadili tenisky Adidas Originals ADI2000, které považujeme za jeden z nejlepších modelů v nabídce německého sportovního giganta.

Na přelomu tisíciletí jsme nevěděli, co přinese budoucnost, ale modelová řada ADI2000 s sebou přinesla stylovou jistotu. Silueta si zachovala autentický design s minimalistickými liniemi i v roce 2023 a skvěle doplní současný trend širokých kalhot. Kombinace materiálů (semiš, kůže a syntetická vlákna) a styl ze začátku tisíciletí, který je aktuálně v centru pozornosti známých módních domů, jsou atraktivní volbou.

Adidas Originals ADI2000
Zdroj: Queens

Puma Vlado Stenzel OG    2 999 Kč

Zastoupení v dnešním článku má také společnost Puma, a to díky těmto ikonickým teniskám v minimalistickém stylu ze sedmdesátých let, které nosila házenkářská legenda Vlado Stenzel.

V podobě modelu Vlado Stenzel OG se jedná o zrekonstruovaný a zefektivněný design s jemným koženým svrškem s perforací a semišovými prvky v oblasti špičky, který nabízí maximální pohodlí. Značka s podpisem chorvatského brankáře se nachází na jazyku, boční straně a patě, zatímco odolná gumová podrážka dotváří retro vzhled.

Puma Vlado Stenzel OG
Zdroj: Queens

Asics EX89    131 €

Značka Asics má co nabídnout. Poznej tenisky EX89 –⁠ basketbalovou retro siluetu, která vychází z původního modelu Asics GEL-Extreme z osmdesátých let.

Ať už v nich budeš doskakovat odražené míče v prostoru mezi dvěma koši, nebo jejich trendy estetiku využiješ jako dokonalý doplněk ke svým každodenním outfitům, spolehni se na komfort tlumicí technologie FF BLAST. Z Japonska až do tvé sbírky obuvi v designu, který reprezentuje to nejlepší ze sportovního dědictví města Kobe. Toto jsou Asics EX89.

Asics EX89
Zdroj: Queens

New Balance 2002    3 599 Kč

Moderní retro v podobě tenisek New Balance 2002, které vyšly v roce 2010 jako nástupce modelu s označením 2001. Designéři je obohatili o gelovou složku na patě, prodyšný svršek a sportovnější vzhled.

Model s retro běžeckými liniemi vyniká zejména díky pohodlí a příjemným materiálům. Za současnou podobu tenisek New Balance 2002 vděčíme kreativnímu řediteli japonské divize společnosti Tetsuo Shonovi, který předefinoval americkou streetwearovou estetiku do trendu, který aktuálně vládne chodníkům. Co říkáš na tuto svěží bílo-modrou variantu s koženým tělem, vintage mezipodešví a látkovými panely?

New Balance 2002
Zdroj: Queens

New Balance 650    3 979 Kč

Tenisky, ve kterých raper Jack Harlow předvede své basketbalové mistrovství v rebootu filmu White Men Can't Jump z roku 1992, můžeš mít ve své sbírce za přibližně 4 000 korun v nadčasovém bílém provedení z kůže.

Silueta New Balance 650 má nádherné minimalistické linie s retro nádechem, který přidá tvým outfitům na originalitě a stylu. Stačí, když tenisky doplníš o široké džíny či šortky během teplých dnů, a budeš hvězdou ulic.

New Balance 650
Zdroj: Queens
Kompletní nabídka v obchodě Queens
Doporučeno
Tenisky New Balance si zamiluješ na první pohled. Vyber si model podle svých preferencí Tenisky New Balance si zamiluješ na první pohled. Vyber si model podle svých preferencí 15. března 2023 12:00
Domů
Sdílet
Diskuse