Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
5. dubna 2023 13:00
Čas čtení 4:27
Richard Balog

Nejvíce fresh páry tenisek, které koupíš za retail. Vyzkoušej novinky z dílen Salomon, New Balance či Mizuno

Nejvíce fresh páry tenisek, které koupíš za retail. Vyzkoušej novinky z dílen Salomon, New Balance či Mizuno
Zdroj: New Balance
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

Vybrali jsme 10 modelů v jarních provedeních, díky kterým budeš v ulicích nepřehlédnutelný*á.

Nový pár tenisek je vždycky dobrý nápad, a to bez ohledu na to, kolik párů už vlastníš ve své sbírce. Díky spolupráci s online obchodem Footshop pravidelně tvoříme výběry, ve kterých najdeš tipy na nejvíce fresh provedení od světoznámých značek. Jinak tomu nebude ani dnes.

Bez zbytečného otálení se přesuneme k plejádě trendových tenisek, díky kterým povýšíš své outfity na zcela nový level. Připrav se na retro semišové klasiky ve svěžích barvách s logem Adidas Originals i futuristické siluety z dílen značek Mizuno či Salomon. Bonusem je high fashion model z rukou Rafa Simonse. Najdi svého favorita a ovládni ulice.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Toto je 5 základních prvků pro tvůj jarní šatník. Užij si město i přírodu ve svěžích modelech oblečení Toto je 5 základních prvků pro tvůj jarní šatník. Užij si město i přírodu ve svěžích modelech oblečení 28. března 2023 10:00

Nike Cortez '23 W    2 699 Kč

Tenisky, ve kterých Tom Hanks ve filmu Forrest Gump běžel 3 roky, 2 měsíce, 14 dní a 16 hodin, díky čemuž je zná celý svět. Mezi novinkami v obchodě Footshop najdeš upravenou verzi siluety Cortez s přívlastkem '23, která je zahalena do vrstvy semiše v neutrálním barevném schématu s kontrastním červeným panelem v gumové mezipodešvi.

Pokud hledáš nadčasový pár tenisek, který využiješ na řadu způsobů a výrazně neohrozí ani tvůj rozpočet, jde o skvělou volbu. Dostupné jsou v ženských velikostech.

Nike Cortez '23 W
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low W    2 699 Kč

Rovněž pro ženy jsou určeny i atraktivní Nike Dunk Low v bílém provedení s množstvím barevných panelů, které jsou jako stvořené pro jaro a léto. Čerstvá novinka na pultech obchodů vypadá skvěle a těšíme se, až ji uvidíme v ulicích.

Z našeho pohledu se jedná o jedno z nejzajímavějších provedení modelové řady Dunk Low v letošním roce, které stojí za koupi. Cena 2 699 Kč je více než férová s ohledem na originální barevné schéma i kvalitu materiálů.

Nike Dunk Low W
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Campus 00s    2 899 Kč

Trend skateboardových tenisek je stále přítomen a vedení společnosti Adidas Originals představuje další skvělé provedení siluety Campus 00s se širokými tkaničkami.

Designérský tým ponechal modelu původní vzhled Campus 80s, ale zvolené tmavě modré barevné schéma a pevná konstrukce vytvářejí moderní linie, zatímco charakteristické tři proužky a prvotřídní semišový svršek jsou věrné kultovnímu stylu tenisek Campus. Díky moderním technologiím jsou tenisky skvělou volbou pro celodenní nošení.

K dispozici jsou v mužských velikostech v limitovaném množství za přibližně 2 900 korun. V případě, že je tvoje velikost vyprodána, zkus stejně atraktivní tmavozelenou verzi.

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rivalry Low 86    2 999 Kč

Pokud někdo ví, jak vrátit na vrchol své retro modely tenisek, je to vedení společnosti Adidas Originals. Jeden důkaz najdeš výše a na druhý se právě díváš. Jedná se o siluetu s názvem Rivalry Low 86, na kterou se zapomíná, ale patří mezi klenoty v portfoliu značky.

Designéři použili na výrobu kvalitní materiály (semiš a syntetické tkaniny), které zahalili do neutrální šedé barvy se třemi proužky z obou stran, díky čemuž si tenisky ihned zamiluješ. Pokud jimi plánuješ doplnit svou sbírku tenisek, připrav si 2 999 Kč.

Zda je to hodně, nebo málo, necháme na tvém posouzení. Pokud tě neoslovilo barevné provedení, zkontroluj bílo-šedou verzi.

Adidas Originals Rivalry Low 86
Zdroj: Footshop

Mizuno Sky Medal Premium    3 599 Kč

Pokud jsi dosud neznal*a značku Mizuno, je správný čas tuto chybu napravit, protože jde o jednoho z nejvýraznějších hráčů na trhu. Rozsáhlý archiv společnosti s více než 100letou historií nabízí desítky sportovních modelů, které změnily pravidla hry.

Modelová řada s názvem Sky Medal Premium v ​​sobě spojuje měkká semišová překrytí a síťové podklady s jemnými pastelovými barvami položenými na maximálně pohodlné podrážce s technologií EVA. Ve finálním výsledku se jedná o prémiové tenisky se sportovním pocitem.

Mizuno Sky Medal Premium
Zdroj: Footshop

Mizuno Wave Rider 10    3 599 Kč

U značky Mizuno chvíli zůstaneme, a to prostřednictvím tenisek Wave Rider 10, které dokonale odrážejí vzácnou rovnováhu mezi přijetím dědictví a snahou o novou perspektivu.

Japonská duše tohoto výtvoru je zřetelná ve způsobu, jakým je samotná podstata značky spjatá s moderní estetikou. Tenisky Mizuno Wave Rider 10 byly poprvé v prodeji v roce 2007, aby o devět let později designéři vylepšili původní model díky směsi technologií, které zajišťují komfort při pohybu.

Bílo-stříbrno-modré provedení modelu má sportovní, ale velmi sofistikovaný vzhled, který zvýrazňuje strohost siluety a dodává tomuto ikonickému stylu rafinovaný nádech. Cena je 3 599 Kč a k dispozici je také varianta s tmavě zelenými a fialovými panely.

Mizuno Wave Rider 10
Zdroj: Footshop

New Balance 9060    4 499 Kč

Značka New Balance v posledních sezónách ovládla teniskový průmysl, a to i díky modelové řadě s číselným označením 9060, která představuje nové vyjádření vytříbeného stylu a designu značky New Balance založené na vývoji, respektive pokroku.

Tyto svěží tenisky reinterpretují známé prvky, které pocházejí z klasických modelů série 99X s futuristickou estetikou a vzhledem typickým pro trend Y2K. Níže najdeš minimalistické černobílé provedení vhodné pro jarní období, čemuž nahrává síťovaná konstrukce, kterou doplňuje kožené překrytí s výrazným logem značky New Balance z obou stran.

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R    4 599 Kč

Tenisky New Balance 2002 vyšly poprvé v roce 2010 jako nástupce modelu s označením 2001, po kterém převzaly množství funkčních prvků. Designéři je následně obohatili o gelovou složku na patě, prodyšný svršek a sportovnější vzhled. Prvotní prodeje nenasvědčovaly tomu, co se s teniskami mělo stát v budoucnosti, jenže jak sílil trend chunky tenisek, poptávka po modelové řadě 2002 byla stále vyšší.

K číslu 2002 přibylo písmeno „R“, jež potvrdilo přechod z kategorie performance do lifestylu, ve kterém tenisky vynikají zejména díky pohodlí a příjemným materiálům.

V nabídce online obchodu Footshop je k dispozici několik barevných i materiálových úprav, z nichž nás nejvíce oslovila verze s přívlastkem „Sea Salt“ v jemných barevných odstínech krémové, šedé a bílé s výraznými tmavě zelenými prvky.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

Salomon XT-Slate    4 999 Kč

Tenisky Salomon zaplavily Instagram i ulice světových metropolí a přinášejí svěžest, komfort a moderní outdoorovou estetiku, se kterou zvládneš večeři při svíčkách i náročný terén.

V kurzu jsou především modely XT-4 a XT-6, ale do dnešního článku jsme vytáhli siluetu s označením XT-Slate s rychlošněrovacím systémem, do kterého se zamiluješ. Tento limitovaný pár tenisek představuje vyváženou esenci gorp-core stylu a futuristické módy v atraktivním vanilkovém provedení z textilie s kontrastními černými prvky ze syntetických vláken. Cena je 4 999 korun.

Salomon XT-Slate
Zdroj: Footshop

RAF SIMONS Ultrasceptre    9 999 Kč

Než belgický módní návrhář Raf Simons definitivně ukončil provoz vlastní stejnojmenné značky, připravil si ještě několik siluet tenisek, které najdeš v nabídce obchodu Footshop.

Nás nejvíce oslovil model s krkolomným názvem Ultrasceptre z prodyšné síťoviny a kůže ve světlém barevném provedení. Tenisky mají technický charakter a obsahují typické prvky pro tvorbu zkušeného návrháře, který aktuálně pracuje v módním domě Prada, včetně pryžových prvků či metalických odlesků.

Cena je 9 999 korun, ale vzhledem k tomu, že se jedná o jedny z posledních tenisek z rukou Rafa Simonse, ji považujeme za adekvátní. Dostupná je také černá varianta.

RAF SIMONS Ultrasceptre
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Jaro ve znamení svěžích barev. Vybrali jsme 10 párů tenisek, které oživí tvé outfity bez námahy Jaro ve znamení svěžích barev. Vybrali jsme 10 párů tenisek, které oživí tvé outfity bez námahy 22. března 2023 13:30
Domů
Sdílet
Diskuse