Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
28. března 2023 10:00
Čas čtení 5:00
Richard Balog

Toto je 5 základních prvků pro tvůj jarní šatník. Užij si město i přírodu ve svěžích modelech oblečení

Toto je 5 základních prvků pro tvůj jarní šatník. Užij si město i přírodu ve svěžích modelech oblečení
Zdroj: Refresher
MÓDA FOOTSHOP MÓDA
Uložit Uložené

Jaro je období, kdy můžeš nosit cokoli. Záleží jen na tvých plánech, kam jít, a aktuálním počasí.

Milujeme jaro, a to zejména pro jeho rozmanitost, kdy můžeme postupně vystřídat komfortní cargo kalhoty za džíny či sukně, nepromokavé bundy a lehké svetry nebo vesty.

Ve tvém jarním šatníku by nemělo chybět především těchto 5 základních prvků, které v nabídce obchodu Footshop kvetou jako petrklíče po vydatném dešti. Doufáme, že si ve výběru najdeš něco svěžího a obohatíš svou sbírku.

P. S. V obchodech Footshop a Queens je jaro v plném proudu. Pokračuj ve čtení článku o nejlepších párech tenisek.

Kompletní nabídka v obchodě Footshop
V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Stylové tenisky dle trendu Y2K od značky Puma či adidasky inspirované modely Yeezy. Vybrali jsme fresh siluety tenisek na jaro Stylové tenisky dle trendu Y2K od značky Puma či adidasky inspirované modely Yeezy. Vybrali jsme fresh siluety tenisek na jaro 3. března 2023 10:30

Široké cargo kalhoty jsou stále v kurzu

Supreme x Stone Island
Zdroj: Supreme

Multifunkční kalhoty, které původně zjednodušovaly práci manuálně zručným řemeslníkům a postupně se díky originální estetice dostaly i do šatníků módních nadšenců včetně nás.

Hlavním benefitem širokých cargo kalhot je velké množství kapes, které dokonale ochrání tvůj telefon, peněženku i klíče a ještě v nich zůstane prostor pro všechno, co potřebuješ.

Vypadají skvěle, stále jsou v kurzu a v obchodě Footshop najdeš desítky mužských i ženských provedení. Záleží na tvých požadavcích a na tom, kolik korun jsi ochoten/ochotna utratit za tento kousek.

PREACH
Zdroj: Footshop

PREACH Cargo Pocket Baggy Pants    2 459 Kč

Cenově dostupná verze béžových cargo kalhot v širokém střihu, které vypadají velmi slušně z hlediska designu i kvality použitých materiálů.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Kenard Pants    3 999 Kč

Nadčasové cargo kalhoty v šedém barevném provedení od ikonického výrobce, které snadno sladíš s čímkoliv, co najdeš ráno ve skříni.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Kenard Pants    4 659 Kč

Z dílen značky Carhartt WIP pochází také tmavá varianta těchto pohodlných kalhot z bavlny s elastickým pasem a spoustou kapes.

C.P. Company
Zdroj: Footshop

C.P. Company Chrome-R Cargo Pants    5 699 Kč

Klasika od značky C.P. Company, kterou máme ve vlastních šatnících již několik sezón a stále vypadá stejně dobře a pružně.

Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Footshop

Rick Owens DRKSHDW Creatch Cargo Cropped Pants    10 599 Kč

Svůj šatník můžeš obohatit i o tento high-end model cargo kalhot od Ricka Owense, který vsadil na zkrácený střih, lehké tkaniny a neutrální barevné provedení. 

Základní trička a mikiny od značky Carhartt WIP

Carhartt WIP
Zdroj: Carhartt WIP

Výjimečné basic věci, které nejsou basic a zamiluješ si je na celý život. Přibližně takto bychom charakterizovali produkty s logem Carhartt WIP.

Nejen letošní jaro s přehledem zvládneš jen s několika tričky a mikinami od ikonického workwear výrobce s více než 130letou historií. Stačí několik kousků a barevných kombinací, o kterých už dopředu víš, že budou vypadat dobře.

Poznej kouzlo jednoduchých jarních outfitů v modelech Carhartt WIP. V obchodě Footshop jsou desítky produktů, jejichž kvalita je na prémiové úrovni a výrazně neohrozí tvůj rozpočet.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP „Archive Girls“ Graphic T-Shirt    1 199 Kč

Bílá trička s krátkými rukávy jsou povinnou výbavou nejen během jarního období a tento kousek od Carhartt WIP budeš milovat.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP „Archive Girls“ Graphic T-Shirt    1 159 Kč

Tričko je mimochodem dostupné také v černém barevném provedení a my chceme obě verze.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP „Coin“ Graphic T-Shirt    1 159 Kč

V nabídce značky najdeš také takovýto jednoduchý, ale trendy grafický design ve stylu univerzitních motivů.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Script Embroidery Hoodie    2 199 Kč

Minimalistická mikina s vyšívaným logem je základem každého jarního outfitu. Co říkáš na tuto šedou variantu s velmi atraktivní cenou?

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Nelson Hoodie    3 259 Kč

Upozornit chceme i na tuto světlou mikinu s kapucí, kterou zdobí jen malá nášivka loga Carhartt WIP umístěná na hrudi.

Kompletní nabídka značky Carhartt WIP v online obchodě Footshop

První pár tenisek Salomon

Salomon XT-6
Zdroj: Salomon

... v případě, že ho ještě nemáš ve sbírce. Tenisky Salomon zaplavily Instagram i ulice světových metropolí a přinášejí svěžest, komfort a moderní outdoorovou estetiku, se kterou zvládneš i náročný terén.

V kurzu jsou především modely XT-4 a XT-6 určené pro městské dobrodruhy, kteří přes týden žijí v rytmu velkoměsta a tradiční víkend tráví v přírodě. Tenisky Salomon Advanced jsou esencí gorp-core outfitů a symbolem všech milovníků futuristické módy. Nyní máš šanci na široký výběr provedení.

Salomon XT-4
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-4    4 859 Kč

Salomon XT-4
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-4    4 859 Kč

Salomon XT-4
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-4    4 859 Kč

Salomon XT-6
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-6    4 759 Kč

Salomon XT-6
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-6    4 699 Kč

Kompletní nabídka značky Salomon Advanced v online obchodě Footshop

Kousky, ve kterých se v pátek večer odlišíš

Heron Preston
Zdroj: Heron Preston

Nikdo nechce, aby na koncert svého oblíbeného interpreta přišel s pocitem, že se nachází v zrcadlovém bludišti, kde při pohledu do všech stran vidí své klony, akorát v jiných rozměrech.

Obchod Footshop nabízí široký segment prémiových kolekcí od známých módních domů i uznávaných návrhářů. V nabídce najdeš například produkty s logem značky Han Kjøbenhavn, spojení technologické vyspělosti Adidas a japonské avantgardy v podobě modelů Y-3 nebo novinky zpod rukou Herona Prestona. Značek je samozřejmě mnohem více a bonusem je, že několik unikátních designů je dostupných ve výprodeji.

Proč vlastně tyto kousky potřebuješ? Jeden takový kousek tě může spolehlivě provázet možná i celou dekádu, při dobrém zacházení bude stále ve skvělé kondici a ty se odlišíš v pátek večer ve městě.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Sport Classic T-Shirt    3 159 Kč

Sportovní móda je v kurzu a návrhářský tým polské streetwearové značky MISBHV to využívá ve svůj prospěch i prostřednictvím úzkých triček s krátkými rukávy.

Han Kjobenhavn
Zdroj: Footshop

Han Kjøbenhavn Jacquard Summer Shirt    5 199 Kč

Naše srdce si získala také tato bowlingová košile s krátkými rukávy s abstraktním motivem od dánské značky Han Kjøbenhavn, kterou považujeme za jednu z nejoriginálnějších v nabídce online obchodu Footshop.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Graphic Logo Terry Crewneck    7 499 Kč

Návrhář Jódži Jamamoto ještě nepatří do starého železa, o čemž nás přesvědčil i svou novou kolekcí pod hlavičkou značky Y-3. Tento svetr se zipem zdobí kontrastní logo i bílé „skvrny“.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Stretch Gabardine Zip Dress    9 699 Kč

Pro ženy jsme vybrali i model krátkých černých šatů s kontrastním oranžovým zipem od Herona Prestona, které jsou jako stvořené pro páteční večer ve městě.

A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Geometric Knitwear    10 999 Kč

Tento nadrozměrný svetr v minimalistickém barevném schématu od značky A-COLD-WALL* je přesně tím kouskem, na který se budou všichni ptát. 

Vesta jako jistota

The North Face
Zdroj: The North Face

Nejen jistota, když venku fouká, ale především jako pojistka stylu. Co tím máme na mysli? V případech, kdy je součástí outfitu vesta, vždy posune celý look na vyšší úroveň.

Důvodů je několik, například odhalíš spodní vrstvu, což je perfektní potenciál pro zakomponování více barev, a zároveň slouží jako stylová alternativa k menším taškám, které můžeš nechat doma. Telefon či peněženku schováš do vesty a užiješ si svěží jarní vzduch.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Vest    3 299 Kč

Značka Carhartt WIP má v dnešním článku četné zastoupení, a to i díky tomuto ikonickému modelu látkové vesty, pod kterou si můžeš obléct jen černou mikinu a budeš vypadat skvěle.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Therma-Fit ADV Insulation Gilet    3 799 Kč

Jarní výkyvy počasí včetně deštivých dnů prožiješ v suchu díky odolné vestě Nike Sportswear, kterou designéři zahalili do originální šedozelené barvy. Disponuje také velkými kapsami.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Milton Vest    3 799 Kč

Pokud hledáš více „puffy“ vestu, pak je správnou volbou model s názvem Milton od značky Carhartt WIP, který stojí téměř 3 800 Kč, ale jeho koupě nebudeš litovat ani vteřinu. Při dobrém zacházení s ním zvládneš několik jarních a podzimních sezón.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Classic Liner Vest  –  7 999 Kč

Pro ženy jsme vybrali menší variantu s logem Y-3, kterou můžeš nosit samostatně, ale i jako střední vrstvu pod bundu v případě nízkých venkovních teplot.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Ex-Ray Nylon Vest    14 599 Kč

Úplný závěr dnešního výběru patří nylonové vestě zpod rukou amerického návrháře Herona Prestona, do které jsme se zamilovali na první pohled. Pokud si můžeš dovolit utratit 14 599 korun za přechodnou vrstvu, neváhej ani vteřinu.

Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Jaro ve znamení svěžích barev. Vybrali jsme 10 párů tenisek, které oživí tvé outfity bez námahy Jaro ve znamení svěžích barev. Vybrali jsme 10 párů tenisek, které oživí tvé outfity bez námahy 22. března 2023 13:30
Domů
Sdílet
Diskuse