Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
3. března 2023 10:30
Čas čtení 4:06
Richard Balog

Stylové tenisky dle trendu Y2K od značky Puma či adidasky inspirované modely Yeezy. Vybrali jsme fresh siluety tenisek na jaro

Stylové tenisky dle trendu Y2K od značky Puma či adidasky inspirované modely Yeezy. Vybrali jsme fresh siluety tenisek na jaro
Zdroj: Puma
MÓDA
Uložit Uložené

V nabídce online obchodu Footshop najdeš desítky novinek, které dodají tvým outfitům šťávu za příznivou cenu. Poznej je.

Zimní boty a kozačky můžeš pomalu odložit zpátky do krabice, přichází čas tenisek. Jaro začíná oficiálně 20. března a věříme, že tomu budou odpovídat i teploty v těchto týdnech. Vybrali jsme nejzajímavější páry tenisek z nabídky online obchodu Footshop, které jsou jako stvořené pro toto období, a to ať už díky barevným provedením, nebo materiálovým úpravám.

Těšit se můžeš na siluety od Adidas Originals, které jsou symbolem stylu, jedinečnosti a perfektně vyjadřují osobnost svých nositelů, ale také na tenisky podle trendu Y2K od značky Puma či atraktivní páry s logem Vans Vault. Sáhneš po ověřených modelech, nebo vyzkoušíš neokoukané a originální novinky?

Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Známe streetwearové i teniskové trendy z Milána a Paříže. Novinky nám přiblížil brand manažer obchodu Footshop Známe streetwearové i teniskové trendy z Milána a Paříže. Novinky nám přiblížil brand manažer obchodu Footshop 23. února 2023 10:00

Vans Vault Authentic VR3 LX 2 559 Kč

Jedno z nejatraktivnějších provedení modelové řady Authentic v posledních sezónách. Designérský tým divize Vans Vault vsadil na hru s materiály, respektive různými strukturami a šlo o zásah přímo do černého.

Prodyšný šedý podklad z textilie skvěle doplňují semišové prvky v tmavě zelené barvě, což připomíná armádní kamufláž, a kontrastní oranžový štítek s logem značky. Všechno spolu ladí na jedničku s hvězdičkou a my nemáme žádné výhrady. K dispozici je také žluto-fialová verze a minimalistické béžové provedení. Všechny za cenu 2 559 Kč.

Vans Vault Authentic
Zdroj: Footshop

Vans Vault Knu Skool LX 2 499 Kč

Designérský tým Vans Vault chválíme také za tuto originální úpravu siluety Knu Skool, která je moderní verzí modelu Old Skool.

Kromě výrazného barevného schématu v oranžovohnědých tónech z kombinace kůže a semiše nás zaujaly široké tkaničky se šachovnicovým vzorem, který je typický pro značku Vans. Rovněž v tomto případě je dostupná i nadčasová béžová verze. My ovšem doporučujeme provedení s přívlastkem „Peach Dust“, které dodá tvým každodenním jarním outfitům šťávu.

Vans Vault Knu Skool LX
Zdroj: Footshop

Adidas Originals München 2 899 Kč

V archivech značky Adidas Originals najdeš desítky skvělých modelů, které v posledních letech zapadly prachem, aby se jejich vedení později postupně vrátilo do ulic známých metropolí.

Výjimkou není ani silueta München z roku 1976, která si zachovala svůj retro vzhled se svrškem z kvalitního nubuku a klasickými třemi proužky z obou stran. Samozřejmostí je odolná gumová podrážka. Co nás v tomto konkrétním případě baví nejvíc, je atraktivní barevné schéma s béžovým podkladem a hnědými panely. Vyměníš je za model Samba?

Adidas Originals Munchen
Zdroj: Footshop

Adidas Originals SLTN 2 899 Kč

Ze zcela jiné kategorie je silueta SLTN, kterou vedení značky Adidas Originals reaguje na nepříznivé finanční výsledky po ukončení spolupráce s Kanyem Westem.

Tenisky s futuristickým designem jsou vyrobeny s obsahem recyklovaných syntetických tkanin a jejich inspiraci modely Yeezy nelze popřít. Jde sice o archivní produkt Adidas Originals, který přináší kultovní vzhled svých předchůdců, ale dotváří je 3D tvarovaná pata s pěnovými vrstvami a ostrými liniemi, jaké známe z modelové řady Yeezy 700.

Zda jde o správný krok, necháme na tvém posouzení. Nám se tyto městské tenisky líbí.

Adidas Originals SLTN
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adiform Q  2 999 Kč

Futuristické tvary má také další novinka s logem Adidas Originals, kterou najdeš v nabídce online obchodu Footshop. Model Adiform Q je jiný už na první pohled a nasměruje tě přímo do budoucnosti.

Masivní svršek je vyroben z pěny a má otvory z obou stran, pod kterými je ukryta přiléhavá vnitřní konstrukce. Tenisky se jednoduše obouvají a díky tlumicí mezipodešvi s technologií adiPlus tě udrží na nohou bez ohledu na to, kam směřuješ. Dostupná je varianta v barevném provedení s přívlastkem „Magic Beige“, kterou snadno sladíš s džíny i šortkami během letních měsíců.

Adidas Originals Adiform Q
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ADI2000 2 999 Kč

Tenisky s logem Adidas Originals mají v tomto výběru nejpočetnější zastoupení, a to i díky modelu ADI2000, který si získal naše srdce hned na první pohled.

Udělej krok směrem k nostalgii. Tenisky Adidas Originals ADI2000 jsou inspirovány vzhledem skateboardových siluet ze začátku tisíciletí a designéři je dnes zahalují v duchu digitální současnosti, kterou definují alternativní světy. V tomto případě se jedná o nadčasovou verzi s koženým tělem a výrazným prošíváním, které doplňují látkové prvky a gumová podrážka.

Pokud tě neoslovilo bílo-hnědé barevné schéma, zkus černobílou variantu nebo verzi s imitací hadí kůže.

Adidas Originals ADI2000
Zdroj: Footshop

New Balance 550 3 259 Kč

Na bohatý archiv tenisek spoléhá i vedení značky New Balance, které udělalo v posledních sezónách z modelu s číselným označením 550 hit číslo jedna. Silueta byla původně vydána v roce 1989 jako obuv na basketbal a od té doby má stejný vzhled.

Známý výrobce obnovil svou ikonu, aby vzdal hold profesionálním hráčům basketbalu i streetballu z osmdesátých let, kteří formovali současnou generaci hvězd. Svršek tenisek je vyroben z velmi kvalitní kůže, zatímco masivní mezipodešev podporuje celou siluetu a zaručuje pohodlí.

Co říkáš na bílou verzi s modrými a šedými detaily? Z našeho pohledu jde o skvělé tenisky pro každodenní nošení.

New Balance 550
Zdroj: Footshop

New Balance 574 3 299 Kč

Globálně nejúspěšnější model s logem New Balance je na scéně od roku 1988 a pyšní se číselným označením 574. Od té doby je v prodeji v nezměněné podobě a v nabídce obchodu Footshop najdeš několik barevných provedení.

Tenisky spojují moderní styl a sportovní vzhled, který je inspirován modely běžecké obuvi. Jsou vyrobeny z kvalitního semiše, syntetických materiálů i prodyšné síťky. Gumový mezipodešev je vyroben z měkké pěny s technologií EVA, která poskytuje maximální komfort během chůze.

Tato tmavě zelená varianta s kontrastními prvky je pastvou pro oči, ve které nesplyneš s davem.

New Balance 574
Zdroj: Footshop

Puma Velophasis Phased 3 699 Kč

Óda na módní trend Y2K. Přibližně takhle bychom popsali vzhled extravagantních tenisek Puma Velophasis Phased, které jsou čerstvou novinkou v nabídce online obchodu Footshop.

Designéři našli inspiraci ve stylu ze začátku tisíciletí a dědictví výkonnostního běžeckého sortimentu značky, který přepracovali tak, aby vytvořili něco nového a autentického. Otevřený síťovinový základ a syntetická překrytí v metalických odlescích spolu vytvářejí dynamický vzhled, který si říká o pozornost. Pozdrav své nové oblíbené tenisky.

Puma Velophasis Phased
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 Premium 2 4 299 Kč

V závěru výběru nevynecháme ani tuto atraktivní novinku z dílen společnosti Nike. Ke tvému zvážení dáváme upravenou verzi siluety Air Max 1 s podtitulem „Premium 2“, která je zahalena do semiše a textilií v zemitých tónech.

Ikonický design se vzduchovou bublinou v mezipodešvi patří mezi naše oblíbené tenisky a v případě, že hledáš univerzální sportovní obuv, kterou snadno sladíš s čímkoli ze svého šatníku, by mohlo jít o ideální pár za adekvátní cenu. Dostupný je limitovaný počet, a proto nad nákupem dlouho nepřemýšlej.

Nike Air Max 1 Premium 2
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Nejlepší produkty od značky Nike jsou nyní dostupné za zlomek původní ceny. Ve výprodeji najdeš mikiny, bundy i kalhoty Nejlepší produkty od značky Nike jsou nyní dostupné za zlomek původní ceny. Ve výprodeji najdeš mikiny, bundy i kalhoty 15. února 2023 13:00
Domů
Sdílet
Diskuse