Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
15. února 2023 13:00
Čas čtení 2:47
Richard Balog

Nejlepší produkty od značky Nike jsou nyní dostupné za zlomek původní ceny. Ve výprodeji najdeš mikiny, bundy i kalhoty

Nejlepší produkty od značky Nike jsou nyní dostupné za zlomek původní ceny. Ve výprodeji najdeš mikiny, bundy i kalhoty
Zdroj: Queens
MÓDA
Uložit Uložené

Vedení společnosti Queens si připravilo slevy na široký sortiment modelů s logem Nike.

Svět sportovní módy patří společnosti Nike více než padesát let a konkurenčním výrobcům většinou zůstávají jen oči pro pláč. Své o tom vědí ředitelé v kancelářích značek Adidas, Puma i Reebok.

Samozřejmě že hlavní podíl na tomto úspěchu mají spolupráce s hvězdnými jmény včetně Travise Scotta či Virgila Abloha nebo se značkami jako Louis Vuitton a Supreme a v neposlední řadě samostatná linie Jordan Brand.

Což vůbec neznamená, že běžně dostupné produkty nejsou zajímavé. Přesvědč se o opaku v následujících řádcích, kde jsme vybrali nejlepší výprodejové kousky značky Nike z nabídky online obchodu Queens

Kompletní nabídka oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Queens
Doporučeno
Móda REFRESHER: Takto se oblékly Češky a Slovenky v lednu. Sleduj plejádu outfitů s doplňky v hodnotě čtvrt milionu korun Móda REFRESHER: Takto se oblékly Češky a Slovenky v lednu. Sleduj plejádu outfitů s doplňky v hodnotě čtvrt milionu korun 12. února 2023 13:30

Nejlepší výprodejové kousky pro muže

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Pro Dri-FIT T-Shirt 949 Kč  569 Kč

Úvod výběru začínáme tímto sportovním tričkem do posilovny z technických tkanin a s kontrastním swooshem přes celý hrudník, které je ve čtyřicetiprocentní slevě.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Solo Swoosh T-Shirt 1 199 Kč  719 Kč

Ve výběru nesmí chybět ani klasické černé triko s krátkými rukávy z bavlny, které zdobí minimalistické logo Nike.

Queens
Zdroj: Queens

Nike ACG Logo T-Shirt 1 199 Kč  719 Kč

Ve výprodeji jsme objevili i toto atraktivní bílé triko z linie Nike ACG (All Condition Gear), které snadno zkombinuješ s prakticky čímkoli.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Longsleeve Mock-Neck T-Shirt 1 899 Kč  1 139 Kč

Trička s dlouhými rukávy patří mezi povinnou výbavu v každém šatníku a v případě, že hledáš černou variantu s vysokým límcem, pro tebe máme tip v podobě tohoto atraktivního kousku.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Trend Fleece Sweatshirt 2 199 Kč  1 319 Kč

Ve slevě ve výši čtyřiceti procent je aktuálně i tato atraktivní mikina bez kapuce v bílém barevném provedení s výrazným oranžovým logem přes celou přední část. Cena je přibližně 1 300 Kč, což je vskutku lákavá nabídka. Za stejnou cenu je k dispozici také minimalistická šedá varianta s bílým vyšívaným logem Nike.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Solo Swoosh Hoodie 2 399 Kč  1 439 Kč

Co říkáš na tuto svěží světle žlutou mikinu s vyšívaným logem Nike? Ve sbírce ji můžeš mít za méně než 1 500 Kč. K dispozici je také světle zelená verze, která vypadá stejně dobře.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Solo Swoosh 1/4 Zip Sweatshirt 2 399 Kč  1 439 Kč

Pokud tě už omrzely klasické mikiny s kapucemi, zkus tento červený model se 3/4 zapínáním na zip a s decentním vyšívaným logem na hrudi.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Storm-Fit Vest  2 999 Kč (zatím beze slevy)

Kvalitní vesta za necelých 1 700 Kč? Tuto nabídku si nenech ujít, během jara si na nás vzpomeneš.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Tech Fleece Hoodie 3 299 Kč  1 979 Kč

Pokud máš alespoň průměrný přehled o módě, dobře víš, že teplákové soupravy v materiálové úpravě „Tech Fleece“ patří mezi to nejlepší na trhu a ve výprodejové nabídce online obchodu Queens najdeš tuto atraktivní oranžovou variantu za 1 979 korun. Za stejnou cenu je dostupná i jednoduchá šedá verze

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Woven Flight Jacket 4 999 Kč  2 999 Kč

Letecké, respektive bomber bundy jsou v kurzu a v portfoliu značky Nike jsme našli tuto černou variantu s kontrastním bílým logem. 

Nejlepší výprodejové kousky pro ženy

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Essential Crop T-Shirt 699 Kč  419 Kč

Zkrácené bavlněné tričko je univerzální kousek, který skvěle využiješ od začátku jara až do konce podzimu. Cena je přibližně 400 Kč.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Oversized Fleece Sweatshirt 1 599 Kč  959 Kč

Za skvělou volbu považujeme i tuto nadrozměrnou mikinu ve starorůžovém barevném provedení, které je aktuálně dostupné za méně než 1 000 korun.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear High-Waisted French Terry Pants 2 199 Kč  1 319 Kč

Nejsou tepláky jako tepláky a tento tmavě hnědý bavlněný kousek s vyšívaným swooshem bychom uvítali i v našich šatnících.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Oversized French Terry Hoodie 2 299 Kč  1 379 Kč

Součástí teplákové soupravy je i bavlněná mikina s kapucí ve stejné barvě, kterou nyní pořídíš za 1 379 Kč. Mikina je v prodeji i v černé barvě za naprosto stejnou cenu.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Air Therma-FIT Corduroy Jacket 4 999 Kč  2 999 Kč

Závěr patří manšestrové bundě ve světle modrém barevném provedení s vyšívaným logem značky a zateplením kolem krku. Ideální bunda pro zimní období, která je dostupná i v nepřehlédnutelné oranžové verzi.  

Kompletní nabídka oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Queens
Domů
Sdílet
Diskuse