Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
22. března 2023 13:30
Čas čtení 4:11
Richard Balog

Jaro ve znamení svěžích barev. Vybrali jsme 10 párů tenisek, které oživí tvé outfity bez námahy

Jaro ve znamení svěžích barev. Vybrali jsme 10 párů tenisek, které oživí tvé outfity bez námahy
Zdroj: Queens
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Přivítej nové roční období nákupem tenisek, které budou tvým každodenním společníkem v městském prostředí.

Nastal čas vyměnit zimní obuv za tenisky. Sáhneš po ověřených siluetách, nebo vyzkoušíš neokoukané novinky? Vybrali jsme svěží teniskové novinky z nabídky online obchodu Queens, které jsou jako stvořené pro jarní období, ať už díky barevným provedením, nebo materiálovým úpravám.

Poznej 10 párů stylových modelů z dílen značek Vans, Adidas Originals nebo Nike, které povýší tvé každodenní outfity na nový level. Vyber si svého favorita.

Kompletní nabídka v obchodě Queens
V den publikování článku byla v obchodě Queens akce do výše 30 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Stylové tenisky dle trendu Y2K od značky Puma či adidasky inspirované modely Yeezy. Vybrali jsme fresh siluety tenisek na jaro Stylové tenisky dle trendu Y2K od značky Puma či adidasky inspirované modely Yeezy. Vybrali jsme fresh siluety tenisek na jaro 3. března 2023 10:30

Vans Authentic Stackform W    2 559 Kč

Úvod věnujeme atraktivnímu páru tenisek od značky Vans, který je určen pro ženské nohy, a to konkrétně model Authentic Stackform. Upravená silueta nabízí na rozdíl od klasické verze vyšší platformu, jež přidává několik centimetrů navíc, což ocení především nižší ženy.

Naše srdce si v tomto případě získal i denimový svršek ve světle modrém barevném provedení, který designéři doplnili o dekorativní vzor. Díky slevě ve výši 30 % jsou tenisky nyní dostupné za 2 559 Kč.

Vans Authentic Stackform
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adifom SLTN    2 899 Kč

Z úplně jiné kategorie je silueta Adifom SLTN, kterou vedení Adidas Originals reaguje na nepříznivé finanční výsledky po ukončení spolupráce s Kanyem Westem.

Tenisky s futuristickým designem jsou vyrobeny s obsahem recyklovaných syntetických tkanin a jejich inspiraci modely Yeezy nelze popřít. Jde sice o archivní produkt Adidas Originals, jenž přináší kultovní vzhled svých předchůdců, avšak dotváří jej 3D tvarovaná pata s pěnovými vrstvami a ostrými liniemi, jaké známe z modelové řady Yeezy 700.

Nám se tyto městské tenisky líbí, co říkáš ty?

Adidas Originals Adifom SLTN
Zdroj: Queens

Adidas Originals Forum 84 Low W    2 999 Kč

Společnost Adidas Originals vítá letošní jaro i tímto svěžím provedením oblíbeného modelu Forum 84 Low. Nízká verze retro tenisek vypadá skvěle ve většině barevných schémat a jinak tomu není ani v nevinném „levandulovém“ provedení.

Tenisky, které vyšly poprvé v roce 1984 a v upravené verzi o šest let později, si svojí krásou získají pravé teniskové nadšence i v současnosti. Díky popruhu přes jazyk mohou tenisky působit žensky, ale jedná se o unisex model, který je v nabídce online obchodu Queens v množství barevných provedení.

Níže najdeš bílo-fialovou variantu s látkovými i koženými panely, jež je dostupná v ženských velikostech. Muži si přijdou na své díky bílo-modrému provedení z kůže.

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Queens

Puma Mayze W    3 199 Kč

Model Mayze patří mezi oblíbené siluety značky Puma v posledních sezónách a jde o „must have“ záležitost, pokud miluješ tenisky na platformě.

Tento výrazný model v sobě ukrývá prvky ikonických tenisek Puma Basket Classic, ale je vylepšen o vysokou výraznou gumovou podrážku s logem šelmy, která botě dodává odvahu, ráz a styl. Puma Mayze pro tebe budou jako stvořené, pokud hledáš něco, čím oživíš své outfity. Ne nadarmo je obouvá popstar Dua Lipa, a proto si můžeš být jistá, že s nimi neuděláš krok vedle.

Puma Mayze
Zdroj: Queens

Puma Mirage Sport Remix    3 199 Kč

U modelů s logem značky Puma chvíli zůstaneme, a to díky siluetě Mirage Sport Remix, která představuje komfortní, cenově dostupné, nízké tenisky pro každodenní nošení. To jsou sice vlastnosti, které bychom potenciálně mohli aplikovat na stovky párů v nabídce online obchodu Queens, nicméně v případě tohoto sportovního páru pro muže jde o jedinečné přednosti.

My jsme vybrali výraznou oranžovo-bílo-černou verzi s prodyšným textilním tělem, které doplňují odolné semišové panely. Získají si i tvé srdce? Cena je více než příznivá.

Puma Mirage Sport Remix
Zdroj: Queens

Nike Dunk Low LX W    3 299 Kč

Atraktivní novinky na jarní měsíce představilo také obchodní oddělení společnosti Nike, a to například v podobě siluety Dunk Low LX zahalené do šedých tónů s pastelovými růžovými panely ze semiše. Tenisky jsou v obchodě Queens k dispozici pouze v ženských velikostech, což je vzhledem k barevnému schématu pochopitelné, přičemž férová je také cena 3 299 Kč.

Z našeho pohledu jde o jedno z nejatraktivnějších provedení modelu Dunk Low v posledních měsících, které musíš mít. Tipem pro muže je béžové provedení se sytě modrým swooshem.

Nike Dunk Low LX
Zdroj: Queens

Adidas Originals ZX 22 Boost    3 559 Kč

Pohodlné a stylové městské tenisky s obsahem recyklovaných materiálů, které vizuálně vycházejí ze známých běžeckých modelů divize Adidas Performance.

Minimalistické, jednoduché a maximálně komfortní. Při návrhu těchto tenisek se třemi proužky z obou stran našli designéři inspiraci v běžeckém dědictví značky a přetvořili je na stylový kousek, který snadno zkombinuješ s jakýmkoli outfitem. Díky dílům Jet Boost v mezipodešvi s technologií EVA obnovují energii při každém kroku.

Nyní je můžeš mít ve své sbírce za zhruba 3 559 korun.

Adidas Originals ZX 22 Boost
Zdroj: Queens

New Balance 550    3 699 Kč

Designérský tým New Balance obnovil ikonu značky, aby vzdal hold profesionálním hráčům basketbalu i streetballu z osmdesátých let, kteří formovali současnou generaci hvězd. Výsledek je božský.

Svršek retro tenisek je vyroben z velmi kvalitní kůže, zatímco masivní mezipodešev podporuje celou siluetu a zaručuje pohodlí. Tenisky New Balance 550 milují celebrity včetně Jacka Harlowa a patří mezi nejžádanější modely v posledních sezónách, které se na pultech obchodů nikdy dlouho neohřejí.

Co říkáš na tuto bílou variantu se světle modrými detaily, která je jako stvořená pro jarní měsíce? V nabídce najdeš i bílo-červeno-černou verzi s poněkud vyšší cenou.

New Balance 550
Zdroj: Queens

Nike Air Max 1    4 199 Kč

Kultovní silueta Nike Air Max 1 patří mezi naše oblíbené modely tenisek a jsme rádi, že je v online obchodě Queens v prodeji i tato fresh novinka s přívlastkem „Photon Dust“.

Ikonický design se vzduchovou bublinou v mezipodešvi vypadá dobře v kombinaci s džíny, chinos kalhotami, tepláky i se šaty v případě žen, pro které je určeno toto nadčasové světlé provedení se vzorovanými panely včetně swooshe. Cena 4 199 Kč odpovídá kvalitě použitých materiálů a jejich zpracování.

Pokud tě neoslovilo toto minimalistické barevné schéma, zkus hnědo-bílou variantu s tyrkysovým logem, která stojí o přibližně 700 korun více. Pro odvážné jednotlivce jsme vybrali modrou verzi s manšestrovým svrškem.

Nike Air Max 1
Zdroj: Queens

New Balance 991 W    5 399 Kč

Říká se, že New Balance 574 jsou vstupní branou do světa značky, která zejména v posledních letech zaznamenala raketový nárůst přítomnosti v seznamech nejlepších tenisek roku –⁠ právě New Balance 991 je to, co za touto branou najdeš.

Vysoce komfortní tenisky s tlumicí gelovou složkou na patě a pod přední částí klenby pokrývá kvalitní semiš a prodyšná síťovina. Všechny tyto prvky dohromady dělají z modelu 991 perfektní městskou obuv, která plní titulní strany světových sneakers magazínů. Bonusem je atraktivní růžová barva svršku, kterou neuvidíš na každém.

New Balance 991
Zdroj: Queens
Kompletní nabídka v obchodě Queens
Doporučeno
Tenisky New Balance si zamiluješ na první pohled. Vyber si model podle svých preferencí Tenisky New Balance si zamiluješ na první pohled. Vyber si model podle svých preferencí 15. března 2023 12:00
Domů
Sdílet
Diskuse