Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
25. dubna 2023 10:00
Čas čtení 4:10
Richard Balog

Hledáš tenisky s cenou do 2 600 korun, které vypadají skvěle? Zkus retro siluety od Reebok, Adidas či novinky s logem Vans Vault

Hledáš tenisky s cenou do 2 600 korun, které vypadají skvěle? Zkus retro siluety od Reebok, Adidas či novinky s logem Vans Vault
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali 10 párů, které jsou jako stvořené pro jarní a letní měsíce. Po kterém modelu sáhneš?

Tenisky jsou naší celoživotní láskou a díky spolupráci s online obchodem Footshop sledujeme všechny novinky z první linie. Postupně vybíráme a představujeme nejlepší modely v různých kategoriích, přičemž dnes se podíváme na TOP 10 párů s cenou do 2 600 korun.

Precizní výběr obuvi je základem každého dobrého outfitu. V dnešním článku jsme si připravili mix retro sportovních modelů z dílen značek Reebok či Nike, ale také komfortní krásky s logem Adidas Originals a fresh novinky od Vans Vault. Finální rozhodnutí je jen na tobě, ale v případě těchto tenisek neuděláš krok vedle v žádném případě. Na to se můžeš spolehnout.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v online obchodě Footshop
Doporučeno
Vydání prvních Nike Air Max předcházelo velké selhání. Toto o vzniku slavných tenisek možná nevíš Vydání prvních Nike Air Max předcházelo velké selhání. Toto o vzniku slavných tenisek možná nevíš 29. března 2023 15:36

Reebok Club C 85 Vintage  –  2 199 Kč

Čistokrevná old school klasika ve stylu osmdesátých let, která je vhodná k různým typům outfitů a neomrzí ani po pravidelném nošení. Jedná se o vintage sportovní obuv v pravém slova smyslu za atraktivní cenu pod dva tisíce korun po slevě ve výši 15 %.

Společnost Reebok ikonickou siluetu Club C 85 představila v roce 1985 jako boty tenisových šampionů, proto ve svém názvu nesou písmeno C. Díky minimalistickému designu, který konvenční styl oblékání u tenistů tehdy vyžadoval, přežily tenisky v téměř nezměněné podobě dodnes.

Pokud chceš zkusit retro, o kterém snili naši rodiče, pak jsou bílé tenisky s vintage efektem ideální volbou.

Reebok Club C 85 Vintage
Zdroj: Footshop

Reebok Classic Leather  –  2 399 Kč

Produkty s logem Reebok máme v oblibě, a to včetně pravděpodobně nejznámějších tenisek z portfolia společnosti, která letos slaví 65. výročí od svého založení.

Model s názvem Classic Leather má vše, co očekáváš od pohodlných tenisek –⁠ jednoduchý design, celokožené provedení a kvalitní prošívání. Díky jednobarevnému bílému schématu s ostrými kontrasty v podobě modrých a červených prvků sladíš tenisky bez jakékoli námahy s čímkoli, co najdeš ráno ve svém šatníku.

Reebok Classic Leather
Zdroj: Footshop

Reebok Classic Leather 1983 Vintage  –  2 399 Kč

Společnost Reebok má v dnešním výběru trojnásobné zastoupení, a to i díky těmto kráskám, které jsou poctou originálnímu modelu Classic Leather z roku 1983.

Designéři dodali klasické siluetě příjemný vintage vzhled a minimalistické barevné schéma doplňuje jen logo z vnější strany a na jazyku. Přestože nechceme použít marketingové klišé, tyto tenisky jsou prostě nesmrtelné a nikdy s nimi neuděláš krok vedle.

Obuj si tento „historický“ pár s duší osmdesátých let, který je symbolem kulturní relevance již čtyři desetiletí. Cena se po slevě dostala pod 2 000 korun. 

Reebok Classic Leather 1983 Vintage
Zdroj: Footshop

Nike Cortez W  –  2 399 Kč

Obuv pro skutečné teniskové fajnšmekry. Mezi novinkami v online obchodu Footshop najdeš bílou verzi siluety Nike Cortez s kontrastními černými a modrými prvky, která je zahalena do vrstvy kvalitní kůže.

Pokud hledáš atraktivní pár tenisek v působivém vintage designu, který využiješ na řadu způsobů a nezruinuje tvůj rozpočet, zbytečně neváhej. Model Nike Cortez v koženém provedení je dostupný v mužských i ženských velikostech za zhruba 2 000 korun po slevě ve výši 10 %.

Varianta s tmavozelenými prvky, která vypadala božsky, je bohužel vyprodána.

Nike Cortez W
Zdroj: Footshop

Puma CA Pro  –  2 499 Kč

Světlé tenisky jsou nutností, a pokud nemáš ve sbírce alespoň jeden pár, měl*a bys to co možná nejrychleji napravit. Odpovědí mohou být například Puma CA Pro s bílým podkladem a světle hnědými, respektive tmavě hnědými panely.

Vzhled modelu CA Pro je inspirován retro stylem, ale díky elegantnímu vzhledu a fresh úpravám je zajímavou volbou i pro mladou generaci.

Návrhářský tým sáhl po archivním modelu Puma California, který byl populární v osmdesátých letech, a upravil jej podle současných trendů. Výsledkem je obuv se všemi charakteristickými znaky ikonické siluety včetně čistých linií a prémiové kůže, ale přidává perforaci, tvarovanou mezipodešev a originální prvky, aby vynikla jejich přirozená přitažlivost.

Puma CA Pro
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low  –  2 399 Kč

Upozornit chceme i na tuto fresh novinku, kterou koupíš za 2 399 korun před slevou. Ze všech úprav modelové řady Forum je toto největší jistota.

Tenisky Adidas Originals Forum Low využiješ, na rozdíl od jejich dvou sourozenců, v létě se šortkami a v zimě s dlouhými kalhotami či džíny. V obou případech vypadají super –⁠ doporučujeme čím méně upnuté, tím lépe, ale styling necháme na tvém posouzení.

Konkrétní varianta nás zaujala kvalitním zpracováním a decentní barevnou kombinací s výrazným kontrastem v podobě hadího vzoru, který se táhne od jazyka ke špičce tenisek.

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Astir W  –  2 499 Kč

Pokud je určitý model tenisek inspirován tím nejlepším, můžeš se téměř jistě spolehnout na to, že to bude správná volba. Designéři při tvorbě návrhu siluety Adidas Originals Astir čerpali to nejlepší z ikonických běžeckých modelů vydaných na přelomu tisíciletí a nemohli učinit lepší rozhodnutí.

Výsledkem jsou stylové městské tenisky obohacené o částečně recyklované materiály, takže si můžeš odškrtnout i přispění k nastavení udržitelnosti jako nového standardu. V online obchodě Footshop je model Astir dostupný v řadě různých provedení pro muže i ženy, přičemž cena za tuto bílou variantu s modrým akcentem z kůže a textilie je 2 499 korun před slevou.

Adidas Originals Astir W
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adifom SLTN W  –  2 499 Kč

V podobném duchu jsou také tenisky Adidas Originals Adifom SLTN. Novinka s futuristickým designem je vyrobena s obsahem recyklovaných syntetických tkanin a jejich inspiraci modely Yeezy nelze popřít.

Jde sice o archivní produkt Adidas Originals, který přináší kultovní vzhled svých předchůdců, avšak dotváří je 3D tvarovaná pata s pěnovými vrstvami a ostrými liniemi, jaké známe z ikonického modelu Yeezy 700. Pozitivně hodnotíme svěží barevné schéma s bílým podkladem doplněné o pastelově oranžové prvky.

Adidas Originals Adifom SLTN W
Zdroj: Footshop

Vans Vault Knu Skool LX  –  2 499 Kč

Designérský tým Vans Vault chválíme za originální úpravu siluety Knu Skool, která je moderní verzí legendárního modelu Old Skool. Kromě sofistikovaného barevného schématu v šedobílých tónech z kombinace prémiové kůže a semiše nás zaujaly široké tkaničky se šachovnicovým vzorem, který je typický pro značku Vans.

Vans Vault Knu Skool LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Authentic VR3 LX    2 559 Kč

Jedno z nejatraktivnějších provedení modelové řady Authentic v posledních sezónách. Designérský tým divize Vans Vault vsadil na hru s materiály, respektive různými strukturami a šlo o zásah přímo do černého.

Prodyšný šedý podklad z textilie skvěle doplňují semišové prvky v tmavě zelené barvě, což připomíná armádní kamufláž, a kontrastní oranžový štítek s logem značky. Všechno spolu hraje na jedničku s hvězdičkou a my nemáme žádné výhrady. Cena tenisek je přibližně 2 200 korun díky 15% slevě od online obchodu Footshop.

Vans Vault Authentic VR3 LX
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka v online obchodě Footshop
Doporučeno
Nejvíce fresh páry tenisek, které koupíš za retail. Vyzkoušej novinky z dílen Salomon, New Balance či Mizuno Nejvíce fresh páry tenisek, které koupíš za retail. Vyzkoušej novinky z dílen Salomon, New Balance či Mizuno 5. dubna 2023 13:00
Domů
Sdílet
Diskuse