Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2023 19:15
Čas čtení 1:10
Ilona Hobzová

Sex ve městě: Samantha se vrací, objeví se ale jen v jedné scéně

Sex ve městě: Samantha se vrací, objeví se ale jen v jedné scéně
Zdroj: Warner Bros./Craig Blankenhorn
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kim Catrall si alespoň na chvíli zopakuje svou ikonickou roli.

Fanoušci a fanynky spin-offu And Just Like That, který navazuje na populární Sex ve městě, mohou jásat. Podle informací serveru Variety se v druhé řadě objeví i oblíbená postava Samanthy Jones v podání Kim Catrall. Celá ústřední čtveřice ale znovu kompletní nebude. Samantha by se totiž měla objevit jen v jedné scéně.

Ústupek Kim Catrall

Podle informací Variety Catrall svou scénu natočila už 22. března. Její někdejší parťačky Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) ani Kristin Davis (Charlotte) u toho ale nebyly. Má totiž jít o scénu, v níž postava Samanthy s Carrie pouze mluví po telefonu. Podobně se Samantha „objevila“ už v první sérii, kde jedné z kamarádek psala textové zprávy. Kim Catrall ani produkční společnost HBO Max se k návratu oblíbené postavy dosud nevyjádřily, podle Variety by se epizoda měla vysílat až v průběhu srpna. 

Anketa:
Těšíš se na krátký návrat Samanthy?
No jasně, bez ní to není ono.
Vůbec mi tam nechybí.
Tenhle seriál není nic pro mě.
No jasně, bez ní to není ono.
83 %
Vůbec mi tam nechybí.
4 %
Tenhle seriál není nic pro mě.
13 %

Přestože jde pouze o jedinou scénu, fanoušci a fanynky neskrývají z krátkého návratu oblíbené postavy nadšení. Samantha byla stabilní součástí oblíbené čtveřice hrdinek v populárním seriálu, který se na obrazovkách objevoval v letech 1998 až 2004. Později přibyly ještě dva celovečerní snímky. V roce 2016 ale herečka Kim Catrall veřejně oznámila, že s postavou končí. Pro mnoho diváků a divaček to byla rána. Osobitá Samantha totiž patřila mezi nejoblíbenější. 

Catrall odmítla účast na třetím celovečerním snímku, k natáčení projektu tak vůbec nedošlo. Tvůrci seriálu And Just Like That, mezi nimiž byla i představitelka Carrie Sarah Jessica Parker, ji pro první sérii ani neoslovili. Právě vztahy mezi Catrall a Parker prý nikdy nebyly ideální. Catrall se do herecké kolegyně v minulosti ostřeji opřela i na sociálních sítích.

První série And Just Like That měla premiéru v prosinci 2021. A i když reakce byly rozporuplné, šlo o dosud nejsledovanější premiéru HBO Max. Druhá série se začne vysílat 22. června.

Domů
Sdílet
Diskuse