Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti SEMTEX.
12. června 2023 13:30
Čas čtení 1:30
Sponzorovaný obsah

Funkční vody jsou novým trendem. Pomáhají po sportovním výkonu i se soustředěním při práci

Funkční vody jsou novým trendem. Pomáhají po sportovním výkonu i se soustředěním při práci
Zdroj: Matúš Zeťák
GASTRO KOFOLA MÓDA
Uložit Uložené

Izotonické vody SEMTEX Street Water si můžeš vychutnat hned ve třech příchutích. Každá z nich je zaměřená na specifické potřeby uživatelů.

Funkční vody zažily svůj „boom“ před několika lety, a to zejména v zahraničí. Podle statistik společnosti Kofola začala poptávka po tomto typu nealko nápojů narůstat v průběhu posledních let i v České republice, kde se v roce 2021 prodalo hned 3,3 milionu litrů funkčních vod. Podobně je na tom i Slovensko, kde poptávka v posledních letech narostla o 40 %. Z této kategorie jsou nejžádanější konkrétní vitamínové vody, které tvoří 2/3 prodeje. Vyhledáváš tento typ produktů i ty?

Na tuto poptávku odpověděla i společnost SEMTEX Republic, která patří do skupiny Kofola. SEMTEX Street Water je funkční neperlivá voda bez konzervantů, která obsahuje látky podporující určité funkce našeho organizmu. Myšlenka za vznikem těchto produktů byla zejména v našem vnímání potřeb mladé generace. Chtěli jsme vyhovět požadavkům aktivních spotřebitelů. Vyvíjeli jsme každou příchuť se specifickým složením a účinky s ohledem na dané potřeby uživatelů. Ať už pro sportovce, nebo lidi, kteří se potřebují soustředit a odbourat únavu, respektive si doplnit potřebné živiny v podobě vitamínů,“ vysvětlil ředitel SEMTEX Republic Marián Baláž.

zjisti víc

Každá příchuť má svůj účel

Novinku Street Water si můžeš vychutnat ve třech příchutích, ale každá dostala jiný přívlastek. Všechny spojuje fakt, že jsou obohaceny o vitamíny, minerály a aminokyseliny, o kterých je známo, že mají pozitivní účinky na lidské tělo.

semtexsemtexsemtexsemtex
Zobrazit galerii
(9)

Osvěžující chuť grapefruitu najdeš v červeném nápoji Focus. Tato verze je obohacena o magnesium. Bude se ti hodit po tréninku nebo na dlouhé dny ve škole či práci. V láhvi s oranžovým nápojem a názvem Immunity ucítíš voňavou mandarinku, která je obohacena o vitamíny B3 a B9. Poslední žlutý nápoj Recover je izotonický nápoj a má příchuť exotického manga, ve kterém najdeš 2500 mg BCAA 2:1:1. Takové osvěžení oceníš zejména během fyzického výkonu nebo po tréninku.

ochutnej street water

Všechny varianty funkčních vod Street Water jsou na rozdíl od energetických nápojů SEMTEX bez taurinu a kofeinu. „Láhve s fotkami našich ambasadorů budou běžně dostupné, nejde o limitovanou edici,“ doplňuje Marián Baláž. Můžeš si je pořídit v prodejnách Tesco, Kaufland, Metro, Billa, Coop, CBA a na čerpacích stanicích Shell, Benzina, Dalioil, VOMS, RealK, Tanker, GAS.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KALI (@dezertkalimusic)

Ambasadory projektu se stali Kali a zápasníci MMA Milan Ďatelinka a Veronika Zajícová. Kaliho tvář najdeš na láhvi funkční vody Focus. Veronika a Milan si po tréninku nejraději otevřou izotonickou vodu Recover.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa STREET WATER (@street__water)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa STREET WATER (@street__water)

Domů
Sdílet
Diskuse