Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2023 17:44
Čas čtení 0:49
Radim Šlechta

VIDEO: Úředníci v Indii pracují v motorkářských helmách. Na hlavy jim padá strop

VIDEO: Úředníci v Indii pracují v motorkářských helmách. Na hlavy jim padá strop
Zdroj: Unsplash/Naveen Saxena/volně k užití
NEWS INDIE
Uložit Uložené

Pracovní podmínky úřadu pro místní rozvoj se nerozvíjí příliš dobrým směrem.

Úředníci v indickém okrese Jagtial ve státě Telangána mají problém. Do práce musí chodit v helmě, protože jim na hlavy padají kusy stropu. Videa z pracoviště úřadu pro místní rozvoj jsou virální na sociálních sítích.

„Zaměstnanci vládního úřadu nosí helmy kvůli padajícím kamenům ze stoleté budovy. Jeden z kolegů utrpěl poškození mozku od úlomků cementu. V budově se dokonce usídlili netopýři, kteří si ji spletli se starobylou jeskyní,“ komentuje na sociální síti X účet I am curious.

Budova se podle serveru Daily Mail začala rozpadat poté, co do ní minulý rok začalo zatékat. V červnu letošního roku se situace kvůli vydatným dešťům ještě výrazně zhoršila. Pracoviště se má přesunout do jiných prostor, ale do té doby bylo prý potřeba podniknout „opatření“, aby se zaměstnanci úřadu nezranili. Problém se však podle serveru začal řešit až v momentě, kdy se o opancéřovaných úřednících dozvěděla veřejnost.

Podobnou situaci podle plátku India Today řeší také zaměstnanci jedné z kanceláří ve městě Laknaú. Za pracovní stůl musí usednout rovněž v přilbách.

Domů
Sdílet
Diskuse